facebook Ре-претплата за SanDisk RescuePRO® Стандард и Делукс Софтвер | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Ре-претплата за SanDisk RescuePRO® Стандард и Делукс Софтвер

Ре-претплата за SanDisk RescuePRO® Стандард и Делукс Софтвер

SanDisk
Техничка поддршкаВе молиме кликнете на “Купи сега” копчето подолу, до вашиот оперативен систем да се надополни или обнови вашата верзија на SanDisk RescuePRO® стандард за $20:

Техничка поддршка
Техничка поддршка
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.5 или повисоко


деградирањето: Сменат вашиот обновување на дозволата Опција: SanDisk RescuePRO® стандард. Дали ви се допаѓа да се сменат од RescuePRO®Делукс да RescuePRO®стандард? Можете да го обнови и сменат вашата претплата на RescuePRO® Стандард на половина цена на мало, тоа е само $ 20!  да се сменат, Ве молиме кликнете на RescuePRO Стандардна купите линкови погоре, за да се сменат.

Те молам забележи:
За да се обнови, ќе треба да го преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. потоа, инсталирањето на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.

 

Техничка поддршкаВе молиме кликнете на “Купи сега” копчето подолу, до вашиот оперативен систем да се надополни или обнови вашата верзија на SanDisk RescuePRO® Делукс за $30:

Техничка поддршка
Техничка поддршка
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.5 или повисоко


надградба: Можност за надградба обновување на дозволата: SanDisk RescuePRO® Делукс. Дали ви се допаѓа да се надополни од RescuePRO® Стандард за RescuePRO®Делукс? Можете да го обнови и надградба на вашата претплата на RescuePRO® Делукс на половина цена на мало, тоа е само $30! да се надополни, Ве молиме кликнете Купи линкови RescuePRO Делукс погоре, за да се надополни.

Те молам забележи:
За да се обнови, ќе треба да го преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. потоа, инсталирањето на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.

 


Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред