facebook Re-abonim për SanDisk RescuePRO® standard dhe Deluxe Software | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Re-abonim për SanDisk RescuePRO® standard dhe Deluxe Software

Re-abonim për SanDisk RescuePRO® standard dhe Deluxe Software

SanDisk
Mbështetjen e teknologjisëJu lutem klikoni “blej tani” button poshtë, tjetër për sistemin tuaj operativ të përmirësuar ose rinovo versionin tuaj të SanDisk RescuePRO® standard për $20:

Mbështetjen e teknologjisë
Mbështetjen e teknologjisë
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.5 ose më e lartë


Degradimi: Tuaj Downgrade mundësi ripërtëritjeje License: SanDisk RescuePRO® standard. Dëshironi të degraduar nga RescuePRO®Deluxe për RescuePRO®standard? Ju mund të rinovojë dhe të degraduar abonimin tuaj për të RescuePRO® Standard në gjysmë çmimi me pakicë, kjo është vetëm $ 20!  të degraduar, ju lutemi klikoni Standard RescuePRO blerë lidhjet e mësipërme për të degraduar.

Ju lutemi Shënim:
për të ripërtërirë, ju do të duhet të shkarkoni dhe të instaloni versionin e ri të softuerit pasi të keni përfunduar blerjen rinovimit. atëherë, instaluar versionin e ri do të zëvendësojë versionin e vjetër dhe të ju lejojnë për të aktivizuar duke përdorur numrin e ri serial nga marrja tuaj.

 

Mbështetjen e teknologjisëJu lutem klikoni “blej tani” button poshtë, tjetër për sistemin tuaj operativ të përmirësuar ose rinovo versionin tuaj të SanDisk RescuePRO® Deluxe për $30:

Mbështetjen e teknologjisë
Mbështetjen e teknologjisë
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.5 ose më e lartë


përmirësimi: Opsioni Upgrade Renewal License: SanDisk RescuePRO® luksoz. Dëshironi të përmirësuar nga RescuePRO® Standard për RescuePRO®luksoz? Ju mund të rinovojë dhe për të përmirësuar abonimin tuaj për të RescuePRO® Deluxe në gjysmë çmimi me pakicë, kjo është vetëm $30! për të përmirësuar, ju lutemi klikoni lidhjet e blej RescuePRO Deluxe sipër për të përmirësuar.

Ju lutemi Shënim:
për të ripërtërirë, ju do të duhet të shkarkoni dhe të instaloni versionin e ri të softuerit pasi të keni përfunduar blerjen rinovimit. atëherë, instaluar versionin e ri do të zëvendësojë versionin e vjetër dhe të ju lejojnë për të aktivizuar duke përdorur numrin e ri serial nga marrja tuaj.

 


të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital