facebook Ulang langganan pikeun SanDisk RescuePRO® Standar na DELUXE Software | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Ulang langganan pikeun SanDisk RescuePRO® Standar na DELUXE Software

Ulang langganan pikeun SanDisk RescuePRO® Standar na DELUXE Software

SanDisk
Rojongan techMangga klik “Mésér ayeuna” tombol di handap, gigireun sistem operasi Anjeun pikeun ngamutahirkeun atanapi renew versi anjeun SanDisk RescuePRO® baku keur $20:

Rojongan tech
Rojongan tech
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.5 atanapi Tinggi


Downgrading: The Downgrade anjeun Pilihan Lisensi Renewal: SanDisk RescuePRO® standar. Rék downgrade ti RescuePRO®DELUXE mun RescuePRO®standar? Anjeun tiasa renew na downgrade langganan anjeun ka RescuePRO® Baku dina satengah harga ritel, éta ngan $ 20!  pikeun downgrade, mangga klik Standar RescuePRO mésér Tumbu luhur ka downgrade.

Punten Catet:
pikeun renew, anjeun bakal kudu ngundeur tur masang versi anyar tina software nu sanggeus anjeun ngalengkepan meuli pembaharuan. Satuluyna, masang versi anyar bakal ngaganti versi heubeul tur ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun ngagunakeun jumlah serial anyar ti resi Anjeun.

 

Rojongan techMangga klik “Mésér ayeuna” tombol di handap, gigireun sistem operasi Anjeun pikeun ngamutahirkeun atanapi renew versi anjeun SanDisk RescuePRO® DELUXE pikeun $30:

Rojongan tech
Rojongan tech
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
*Mac OS X® 10.5 atanapi Tinggi


Ngaronjatkeun: Pilihan ningkatkeun Lisensi Renewal: SanDisk RescuePRO® DELUXE. Rék ningkatkeun ti RescuePRO® Baku keur RescuePRO®DELUXE? Anjeun tiasa renew tur ningkatkeun langganan anjeun ka RescuePRO® DELUXE di satengah harga ritel, éta wungkul $30! pikeun ngamutahirkeun, mangga klik Toko Tumbu RescuePRO DELUXE luhur pikeun ngamutahirkeun.

Punten Catet:
pikeun renew, anjeun bakal kudu ngundeur tur masang versi anyar tina software nu sanggeus anjeun ngalengkepan meuli pembaharuan. Satuluyna, masang versi anyar bakal ngaganti versi heubeul tur ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun ngagunakeun jumlah serial anyar ti resi Anjeun.

 


DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun