facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Russian | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Russian

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 


please, Tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo ngundhuh versi free saka program aktifitas RescuePRO®:
1. please, please nemtokake ngisor, kupon sing ditampa karo kertu SanDisk Extreme.
>>>>bantuan: Dewan: coupon bakal diwenehi RescuePRO®, или RescuePRO® Deluxe, pilih pilihan cocok.
**** Yen sampeyan duwe coupon RescuePRO® SSD, Klik kene
2. please, wonten ing coupon klik milih, cocok kanggo sistem operasi.
3. please, wacanen Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi carane diwenehi kode aktifitas nggunakake nomer serial RPRID.
** please, mbudidaya: Yen coupon kanggo RescuePro Deluxe ngandhut nomer serial, miwiti karo RPRID-0305,
sampeyan kudu ngontak perusahaan ing SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ diwenehi nomer serial bener.

Dicithak ing coupon nomer serial ora sah, lan iku wis kadaluwarsa.
Sampeyan kudu nyedhiyani kabeh nomer serial SanDisk kang, miwiti karo RPRID-0305 , kanggo njaluk panggantos. **





span style=color: #ff0000;”>Если вы используете операционную систему Windows XP, НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ для получения версии RescuePRO® Standard, совместимой с Windows XP, utawa НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ для получения версииRescuePRO® Deluxe, совместимой с Windows XP.

instalasi:

please, instal piranti lunak ing komputer lan, Nalika mbukak pisanan, вам будет предложено активировать программное обеспечение. Sampeyan banjur bakal nampa link menyang kaca aktifitas. please, klik ing link lan isi metu wangun, Ketik nomer serial kanggo ngaktifake salinan gratis program RescuePRO®. Klik kene kanggo nglewati, proses aktifitas.

Yen komputer, kang sampeyan instal program, ora disambungake menyang Internet, sampeyan bisa ngirim e-mail number request aktifitas ing support RescuePRO®, lan kita bakal ngirim kode aktifitas sing disuwun

Hubungi kita, pilih, please, sistem operasi kanthi mencet tombol sing bener ing ngisor iki lan menyang wangun perawatan kanggo ndhukung kanggo sistem operasi. Sampeyan bisa nelpon kita (Toll-free ing AS) (866) 603-2195, utawa extension lokal (727) 449-0891. Dhukungan kanggo sawetara klien Eropah +44 (0)115 704 3306

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device