facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Руската | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Руската

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


ве молиме, Следете ги упатствата подолу за да ја преземете бесплатна верзија на програмата за активирање RescuePRO®:
1. ве молиме, Ве молиме наведете подолу, купон ќе ја добиете со SanDisk Extreme картичка.
>>>>помогне: Советот: Вашиот талон ќе им се даде RescuePRO®, или RescuePRO® Делукс, одберете ја соодветната опција.
**** Ако имате купон RescuePRO® SSD, КЛИКНЕТЕ ТУКА
2. ве молиме, под избраните забава клик, соодветно на вашиот оперативен систем.
3. ве молиме, прочитајте Водење на процесот LC Техника активација за упатства за тоа како да се добие код за активација преку сериски број RPRID.
** ве молиме, имајте на ум: Ако вашиот купон за RescuePro Делукс содржи серискиот број, почнувајќи со RPRID-0305,
треба да се јавите на компанијата во SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ да се добие точниот сериски број.

Отпечатен на вашата забава сериски број не е валиден, и тоа е истечен.
Ќе треба да му овозможи на серискиот број SanDisk е, почнувајќи со RPRID-0305 , да се добие замена. **

span style=color: #ff0000;”>Если вы используете операционную систему Windows XP, НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ для получения версии RescuePRO® Standard, совместимой с Windows XP, или НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ для получения версииRescuePRO® Deluxe, совместимой с Windows XP.

инсталација:

ве молиме, го инсталирате софтверот на вашиот компјутер и, Кога ќе се кандидира за прв пат, вам будет предложено активировать программное обеспечение. Потоа ќе добиете линк на страницата за активирање. ве молиме, кликнете на линкот и пополнете го формуларот, Внесете го серискиот број за да го активирате бесплатен примерок од програмата RescuePRO®. Кликни тука за можи, процес на активација.

Ако вашиот компјутер, на кои можете да ја инсталирате програмата, не е поврзан на интернет, можете да испратите e-mail бројот на барањето на активирање во поддршка RescuePRO®, и ние ќе ви испратиме бараниот код за активирање

Да не контактирате, изберете, ве молиме, својот оперативен систем со притискање на соодветното копче подолу и да одат во форма на третман за поддршка за вашиот оперативен систем. Можете да ни се јавите (бесплатниот во САД) (866) 603-2195, или локалната продолжување (727) 449-0891. Поддршка за голем број на клиенти во Европа +44 (0)115 704 3306

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред