facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Russian | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta Russian

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 


ju lutem, Ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të shkarkuar versionin e lirë të programit aktivizimit RescuePRO®:
1. ju lutem, ju lutem specifikoni poshtë, një kupon keni marrë me kartelë SanDisk Extreme.
>>>>ndihmë: këshill: kupon juaj do të jepet RescuePRO®, или RescuePRO® Deluxe, zgjidhni opsionin e duhur.
**** Nëse ju keni një kupon RescuePRO® SSD, CLICK HERE
2. ju lutem, nën klik zgjedhur kupon, të përshtatshme për sistemin tuaj operativ.
3. ju lutem, ju lutem lexoni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime se si për të marrë një kod aktivizimi përdorur një numër serial RPRID.
** ju lutem, mbani në mend: Nëse kupon juaj për RescuePro luksoz përmban numrin serik, duke filluar me RPRID-0305,
ju duhet të kontaktoni kompaninë në SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për të marrë numrin e saktë serik.

Shtypur në kupon tuaj numri serik është i pavlefshëm, dhe ajo ka skaduar.
Ju do të duhet për të siguruar të gjithë numrin serial SanDisk-së, duke filluar me RPRID-0305 , për të marrë një zëvendësim. **

span style=color: #ff0000;”>Если вы используете операционную систему Windows XP, НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ для получения версии RescuePRO® Standard, совместимой с Windows XP, ose НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ для получения версииRescuePRO® Deluxe, совместимой с Windows XP.

instalim:

ju lutem, instaloni software në kompjuterin tuaj dhe të, Kur ju drejtuar atë për herë të parë, вам будет предложено активировать программное обеспечение. Ju pastaj do të merrni një lidhje në faqen e aktivizimit. ju lutem, klikoni mbi linkun dhe të plotësoni formularin, Shkruani numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programit RescuePRO®. Kliko këtu për walkthrough, procesin e aktivizimit.

Nëse kompjuteri juaj, në të cilën ju instaloni programin, nuk janë të lidhura me internet, ju mund të dërgoni një e-mail numër kërkesës aktivizimi në mbështetje RescuePRO®, dhe ne do t'ju dërgojmë kodin e kërkuar e aktivizimit

Për të na kontaktoni, zgjedh, ju lutem, sistemin e saj operativ duke shtypur butonin e duhur poshtë dhe të shkojnë në formën e trajtimit për të mbështetur për sistemin tuaj operativ. Ju mund të na telefononi (Numri i lirë në SHBA) (866) 603-2195, ose një zgjatje lokale (727) 449-0891. Mbështetje për një numër të klientëve evropiane +44 (0)115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital