facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Rusia | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Rusia

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 


mangga, Turutan parentah di handap pikeun ngundeur versi bébas tina program aktivasina RescuePRO®:
1. mangga, punten tangtukeun handap, a Kupon anjeun nampi kalayan kartu SanDisk ekstrim.
>>>>nulungan: dewan: Kupon Anjeun bakal dibéré RescuePRO®, или RescuePRO® DELUXE, pilih pilihan luyu.
**** Upami Anjeun gaduh Kupon RescuePRO® SSD, Klik di dieu
2. mangga, di handapeun Kupon klik dipilih, luyu jeung sistem operasi Anjeun.
3. mangga, mangga baca Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah tentang kumaha cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi maké angka serial RPRID.
** mangga, tetep dina pikiran: Mun Kupon anjeun RescuePro DELUXE ngandung jumlah serial, dimimitian ku RPRID-0305,
anjeun kedah wartosan parusahaan di SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun ménta nomer serial bener.

Dicitak dina Kupon Anjeun angka serial mangrupa sah, sarta eta geus kadaluwarsa.
Anjeun bakal kedah nyadiakeun sakabéh angka serial SanDisk urang, dimimitian ku RPRID-0305 , mun meunang gaganti a. **





span style=color: #ff0000;”>Если вы используете операционную систему Windows XP, НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ для получения версии RescuePRO® Standard, совместимой с Windows XP, или НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ для получения версииRescuePRO® Deluxe, совместимой с Windows XP.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

mangga, install software nu dina komputer anjeun sarta, Lamun anjeun ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, вам будет предложено активировать программное обеспечение. Anjeun lajeng bakal nampa tumbu ka kaca aktivasina. mangga, klik link jeung ngeusian formulir, Asupkeun nomer serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas tina program éta RescuePRO®. Klik di dieu pikeun walkthrough, prosés aktivasina.

Mun komputer, on nu install program, teu nyambung ka Internet, Anjeun bisa ngirim hiji e-mail angka pamundut aktivasina di rojongan RescuePRO®, sarta kami bakal dikirim Anjeun kode aktivasi nu dipénta

Ngahubungan kami, milih, mangga, sistem operasi na ku mencét tombol luyu handap tur buka formulir perlakuan ka ngarojong pikeun sistem operasi Anjeun. Anjeun tiasa nelepon kami (tol-haratis dina AS) (866) 603-2195, atawa extension lokal (727) 449-0891. Rojongan pikeun Jumlah klien Éropa +44 (0)115 704 3306

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun