facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Chinese | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

SanDisk® RescuePRO® Extreme Nawakake Chinese

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik basa ing ngisor iki kanggo mbukak kaca iki ing basa kadhaptar.

        InggrisJapaneseFrenchSpanyol
        GermanChineseKoreanItalia 
        HebrewRussianArabPortugis 


Mangga download piranti lunak free kode aktifitas RescuePRO® langkah ing ngisor iki:
1. Mangga pilih ngisor kertu karo SanDisk Extreme ditampa Kupon。
>>>>Pituduh:Bisa ditulis ing nawarake iku RescuePRO® utawa RescuePRO® Deluxe,Mangga nggawe pilihan cocok。

**** Yen sampeyan duwe kupon RescuePRO®SSD, Klik kene

2. Nggawe pilihan saka、Tombol ing ngisor iki ing coupon karo sistem operasi cocog kanggo milih。
3. Nalika nggunakake nomer serial kanggo diwenehi kode aktifitas RPRID,Mangga ndeleng related kanggo operasiGuide Proses LC Tech Activation。
** Wigati dimangerteni:Yen sampeyan duwe coupon RescuePro Deluxe,序列号以 RPRID-0305diwiwiti,
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/,
Contact SanDisk,Supaya diwenehi nomer serial bener。
Sampeyan perlu kanggo nyedhiyani kanggo SanDisk RPRID-0305 Diwiwiti kanthi nomer serial lengkap,Diwenehi nomer urutan panggantos。**





如果您使用Windows XP, Klik kene 可以获得 RescuePRO® Standard 的XP兼容版本或者 Klik kene 可以获得 RescuePRO® Deluxe.的XP兼容版本

Instal:

Mangga nginstal software ing komputer,Nalika sapisanan mbukak software,nampa pituduh,Ngijini sampeyan kanggo ngaktifake piranti lunak。banjur,Sampeyan bakal link sing,link iki bisa ngakses kaca aktifitas。Mangga klik ing kaca link,Isi metu wangun,Priksa manawa nomer serial Panjenengan,Supaya kanggo ngaktifake versi free software RescuePRO®。 Klik kene,Pirsani pandhuan aktifitas langkah.

Yen komputer sampeyan nginstall software tanpa Internet,Sampeyan bisa ngirim e-mail kanggo RescuePRO® didhukung dening kode aktifitas aplikasi,Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo kode aktifitas。

Kanggo njaluk ing tutul karo kita,Mangga pilih sistem operasi saka tombol ing ngisor iki,Banjur ketik sistem operasi cocok kanggo hubungi kita mbentuk,Kita uga bisa nelpon (US) Toll-free(866) 603-2195,Utawa telpon lokal(727) 449-0891,Eropah +44 (0)115 704 3306

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device