facebook SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Кинески | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни Понуда Кинески

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

        АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
        германскиКинескиКорејаиталијански 
        хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


Ве молиме преземете слободен софтвер код за активирање RescuePRO® следните чекори:
1. Ве молиме изберете подолу картичка со вашиот SanDisk Extreme доби купони。
>>>>Прашај:Може да бидат напишани на вашата понуда е RescuePRO® или RescuePRO® Делукс,Ве молиме да се направи соодветен избор。

**** Ако имате купон RescuePRO®SSD, Кликни тука

2. Направите вашиот избор од、Копчето подолу на забава со вашиот оперативен систем одговара на избраниот。
3. Кога го користите вашиот сериски број за да се добие код за активирање на RPRID,Ве молиме погледнете во врска со вашето работењеВодење на процесот LC Техника активација。
** Ве молиме имајте во предвид:Ако имате купон RescuePro Делукс,序列号以 RPRID-0305почеток,
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/,
контакт SanDisk,Со цел да се добијат точни сериски број。
Вие треба да им обезбеди на SanDisk RPRID-0305 Почнувајќи со целосна сериски број,За да се добие број замена секвенца。**

如果您使用Windows XP, Кликни тука 可以获得 RescuePRO® Standard 的XP兼容版本或者 Кликни тука 可以获得 RescuePRO® Deluxe.的XP兼容版本

Инсталирај:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на вашиот компјутер,Кога за прв пат ќе се кандидира на софтвер,Примање на барање,Ви овозможува да го активирате вашиот софтвер。потоа,Ќе добиете линк,Оваа врска може да пристапите до страницата за активирање。Ве молиме кликнете на страницата со линк,Пополнете го формуларот,Осигурајте се дека вашиот сериски броеви,За да ја активирате вашата бесплатна верзија на софтверот RescuePRO®。 Кликни тука,Види чекор упатство за активирање.

Ако на компјутерот се инсталира софтверот без интернет,Можете да пратите e-mail на RescuePRO® поддржан од примената код за активирање,Ние може да ви обезбеди со код за активирање。

Да стапите во контакт со нас,Изберете го вашиот оперативен систем од следниве копчиња,Потоа внесете го вашиот оперативен систем погодна за контакт форма,Ние исто така може да се јавите (САД) бесплатниот(866) 603-2195,Или локалните телефонски(727) 449-0891,Европа +44 (0)115 704 3306

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред