facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta kineze | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

SanDisk® RescuePRO® Extreme Oferta kineze

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

        anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
        gjermanishtkinezkoreanitalian 
        hebraikrusishtarabportugalisht 


Ju lutem shkarkoni software të lirë kodin e aktivizimit RescuePRO® hapat e mëposhtëm:
1. Ju lutem, përzgjidhni më poshtë kartën tuaj me SanDisk Extreme juaj marrë kuponat。
>>>>i menjëhershëm:Mund të jetë e shkruar në ofertën tuaj është RescuePRO® ose RescuePRO® Deluxe,Ju lutemi të bëjë zgjedhjen e duhur。

**** Nëse ju keni një kupon RescuePRO®SSD, Kliko këtu

2. Bëni zgjedhjen tuaj nga、Button poshtë kupon me sistemin tuaj operativ që korrespondon me një zgjedhur。
3. Kur përdorni numrin tuaj serial për të marrë RPRID kodin e aktivizimit,Ju lutem shikoni në lidhje me operacionet tuajLC Tech Aktivizimi Procesi Guide。
** Ju lutem vini re:Nëse ju keni një kupon RescuePro Deluxe,序列号以 RPRID-0305fillim,
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/,
Kontakt SanDisk,Në mënyrë që të marrë numrin e saktë serik。
Ju duhet të sigurojë të SanDisk RPRID-0305 Duke filluar me numrin e plotë serial,Për të përftuar një numër sekuence zëvendësim。**

如果您使用Windows XP, Kliko këtu 可以获得 RescuePRO® Standard 的XP兼容版本或者 Kliko këtu 可以获得 RescuePRO® Deluxe.的XP兼容版本

instaloj:

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj,Kur ju së pari të drejtuar software,Merre shpejtë,Ju lejon të aktivizoni software tuaj。atëherë,Ju do të merrni një lidhje,Kjo lidhje mund të hyni në faqen e aktivizimit。Ju lutem klikoni në faqen Lidhje,Plotësoni formularin,Sigurohuni që numrat tuaj serial,Në mënyrë që të aktivizoni versionin tuaj të lirë të software RescuePRO®。 Kliko këtu,Shiko udhëzues hap pas aktivizimit.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar software pa internet,Ju mund të dërgoni e-mail për të RescuePRO® mbështetur nga kodin e aktivizimit e aplikimit,Ne mund t'ju japin me një kod aktivizimi。

Për të marrë në kontakt me ne,Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat e mëposhtme,Pastaj hyjnë sistemin tuaj operativ i përshtatshëm për të na kontaktoni formë,Ne gjithashtu mund të telefononi (US) numri-free(866) 603-2195,Ose telefonike lokale(727) 449-0891,Europe +44 (0)115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital