facebook SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Cina | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® ekstrim Tawarkeun Cina

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

        InggrisJepangPerancisSpanyol
        JermanCinaKoréaItalia 
        IbraniRusiaArabPortugis 


Mangga undeur software bébas kode aktivasi RescuePRO® léngkah di handap ieu:
1. Mangga pilih handap kartu anjeun kalayan anjeun SanDisk ekstrim narima kupon。
>>>>pas:Bisa jadi tulisan on tawaran anjeun RescuePRO® atanapi RescuePRO® DELUXE,Mangga sangkan pilihan luyu。

**** Upami Anjeun gaduh Kupon a RescuePRO®SSD, Klik di dieu

2. Jieun pilihan Anjeun tina、Tombol di handap Kupon kalawan sistem operasi Anjeun pakait ka dipilih。
3. Lamun maké angka serial Anjeun pikeun ménta kodeu aktivasi RPRID,Mangga tingali nu patali jeung operasi anjeunGuide Prosés LC Tech aktivasina。
** Perhatikeun:Upami Anjeun gaduh Kupon RescuePro DELUXE,序列号以 RPRID-0305mimiti,
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/,
kontak SanDisk,Dina urutan pikeun ménta nomer serial bener。
Anjeun kudu nyadiakeun keur SanDisk RPRID-0305 Dimimitian ku jumlah serial lengkep,Pikeun ménta jumlah runtuyan ngagantian。**





如果您使用Windows XP, Klik di dieu 可以获得 RescuePRO® Standard 的XP兼容版本或者 Klik di dieu 可以获得 RescuePRO® Deluxe.的XP兼容版本

masang:

Mangga install software nu aya dina komputer,Lamun anjeun mimiti ngajalankeun software nu,nampi ajakan,Ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngaktipkeun software Anjeun。terus,Anjeun bakal meunang link,link ieu bisa ngakses kaca aktivasina。Mangga klik dina kaca tumbu,Ngeusian formulir,Pastikeun yén angka serial Anjeun,Dina urutan pikeun ngaktipkeun Vérsi bébas Anjeun sofwer RescuePRO®。 Klik di dieu,Témbongkeun pituduh aktivasina hambalan.

Mun komputer anjeun masang software tanpa Internét,Anjeun bisa ngirim e-mail ka RescuePRO® dirojong ku kodeu aktivasi aplikasi,Bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi。

Pikeun meunang di kabaran ku kami,Mangga pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap,Terus asupkeun sistem operasi Anjeun cocog pikeun ngahubungan kami ngabentuk,Urang ogé bisa nelepon (AS) tol bébas(866) 603-2195,Atawa telepon lokal(727) 449-0891,Éropa +44 (0)115 704 3306

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun