facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk® RescuePRO® Екстремни понуда

SanDisk® RescuePRO® Екстремни понуда

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.
 

АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
германскиКинескиКорејаиталијански
хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски

 

2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу во резервираниот термин и забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за вашите инструкции за добивање на код за активирање користење на вашиот сериски број RPRID.
** Те молам забележи: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Сериски број, кој е отпечатен на вашата забава е истечен и се неточни.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 сериски број на SanDisk да добие замена. **
2. Копчето под избраната забава、Ве молиме изберете во зависност од вашиот оперативен систем。
3. Користете го серискиот број RPRID、Ве молиме да стапите код за активирање。Како да се добие Водење на процесот LC Техника активација Ве молиме проверете ги。
** Обрни внимание:RPRID-0305Ако имате купон на RescuePRO Делукс почнувајќи со、Или сериски број е различен、рок на важење е истечен。Ако ова е случај,、http://www.sandisk.co.jp/about-sandisk/contact-us/ Контактирајте од до SanDisk、Ве молиме да се добие точниот сериски број。
Кога не контактирате、RPRID на вашиот постоечки забава-0305Ве молиме кажете сите сериски броеви што почнуваат со。**

2. Ве молиме изберете го копчето за вашиот оперативен систем. Ова копче се наоѓа под избраната купување.
3. За да дознаете како да го добиете вашиот код за активирање преку вашиот сериски број RPRID, посетата Водење на процесот LC Техника активација
**Забелешка : ако вашите добри за RescuePro Делукс има сериски број почетокот со RPRID-0305,
Ве молиме контактирајте со SanDisk преку
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ за правилно сериски број.
Серискиот број е отпечатен на вашата забава е истечен и се неточни.
тогаш ќе им даде на SanDisk вашиот сериски број RPRID-0305 заврши со цел да се добие сериски број замена **
2. Изберете еден од избраните забава наоѓа под копчиња за да го изберете вашиот оперативен систем.
3. Леа во Водење на процесот LC Техника активација инструкции да се добие код за активација од страна на неговиот сериски број RPRID.
** внимание: Ако имате купон за RescuePro Делукс со сериски број кој започнува со RPRID-0305,
контактирајте SanDisk преку линк
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ да се добие точниот сериски број.
Серискиот број отпечатен на забава е истечен и се неточни.
Треба да го информирате вашиот сериски број RPRID-0305 SanDisk целосно да го замени. **
2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу одбраната забава за вашиот оперативен систем одговара.
3. Ве молиме проверете ги Водење на процесот LC Техника активација инструкции за добивање на код за активирање на вашиот сериски број RPRID.
** Ве молиме имајте во предвид: Ако ваучер за RescuePro Делукс со сериски број, соRPRID-0305,
Треба да се јавите SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ за правилно сериски број.
Сериски број, кој е отпечатен на вашиот ваучер, е истечено и не е во ред.
Потоа ќе ја заврши својата RPRID-0305 Шоуа мора да обезбеди. да се добие број на замена SanDisk. **
2. Направите вашиот избор од、Копчето подолу на забава со вашиот оперативен систем одговара на избраниот。
3. Кога го користите вашиот сериски број за да се добие код за активирање на RPRID,Ве молиме погледнете во врска со вашето работењеВодење на процесот LC Техника активација。
** Ве молиме имајте во предвид:Ако имате купон RescuePro Делукс,序列号以 RPRID-0305почеток,
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/,
контакт SanDisk,Со цел да се добијат точни сериски број。
Вие треба да им обезбеди на SanDisk RPRID-0305 Почнувајќи со целосна сериски број,За да се добие број замена секвенца。**
2. Изберете една од копчињата подолу за да ја изберете купони во зависност од оперативниот систем кој го користите.
3. За тоа како да се добие код за активација за користење на вашиот сериски број RPRID
Водење на процесот LC Техника активацијаВе молиме погледнете го.
** Видете исто така: имате RPRID-0305 Ако имате купон на сериски броеви RescuePro Делукс што почнуваат со, Со цел да се добијат точни сериски број
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Треба да се јавите на SanDisk.
Серискиот број е отпечатен на вашата забава е истечен валиден број на одобрението за еден sayonggi.
Со цел да се добијат различни сериски број, Вашиот RPRID на SanDisk-0305 Мора да се обезбеди целосна сериски број. **
2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу за избор на забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за упатства за тоа како да се добие код за активација со сериски број RPRID.
** Ве молиме имајте во предвид: Se avete un coupon per RescuePro Deluxe con un numero di serie che inizia con RPRID-0305,
треба да се јавите на SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ за правилно сериски број.
Сериски број, кој е отпечатен на вашата забава е истечен, а не е точна.
тогаш ќе треба да се обезбеди целосна сериски број RPRID-0305 SanDisk да добие замена. **
2. Меѓу копчиња кои се појавуваат под вашиот избрани забава, Изберете го копчето што одговара на вашиот оперативен систем.
3. Се однесуваат на Водење на процесот LC Техника активација За да ги видите упатствата за кодот за активирање Преку вашиот сериски број RPRID.
** ** Забелешка: Ако имате купон започнува сериски број RescuePro Делукс- RPRID-0305,
За правилно сериски број.
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/
потоа, Ќе треба да се обезбеди серискиот број RPRID-0305 Вашиот комплетен замена за SanDisk. **
2. ве молиме, под избраните забава клик, соодветно на вашиот оперативен систем.
3. ве молиме, прочитајте Водење на процесот LC Техника активација за упатства за тоа како да се добие код за активација преку сериски број RPRID.
** ве молиме, имајте на ум: Ако вашиот купон за RescuePro Делукс содржи серискиот број, почнувајќи со RPRID-0305,
треба да се јавите на компанијата во SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ да се добие точниот сериски број.
Отпечатен на вашата забава сериски број не е валиден, и тоа е истечен.
Ќе треба да му овозможи на серискиот број SanDisk е, почнувајќи со RPRID-0305 , да се добие замена. **

2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу избраниот ваучер кои се компатибилни со вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме проверете ги Водење на процесот LC Техника активација За инструкции за добивање на активирање користење на вашиот сериски број кој започнува со код кратенката RPRID.
** Имајте на ум дека Rajji: Ако имате програма RescuePro Делукс ваучер и серискиот број започнува со RPRID-0305,
Ќе треба да се јавите на компанијата преку веб-сајтот SanDisk http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ За да се добие сериски број кој не е точно.
Го серискиот број отпечатен на валидноста на ваучер, што не е точно.
тогаш ќе треба да се обезбеди целосна сериски број кој започнува со RPRID-0305 SanDisk на компанијата за замена. **
2. Ве молиме, изберете една од копчињата подолу за вашиот избрани забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за неговите инструкции за тоа како да се добие код за активација за користење на вашиот сериски број RPRID.
** Имајте на ум: Мора да има забава за RescuePro Делукс со сериски број кој започнува со RPRID-0305,
треба да се јавите на SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ за правилно сериски број.
Серискиот број отпечатен на вашата забава е истечен и се неточни.
Ќе ви треба сериски број RPRID-0305 SanDisk да добие комплетна замена. **
2. резервираниот термин и забава копчето подолу за да го изберете оној кој одговара на вашиот оперативен систем.
3. преглед Водење на процесот LC Техника активација Инструкции да се добие код за активација за користење на вашиот RPRID сериски број.
** Ве молиме имајте во предвид: आप एक सीरियल नंबर उस के साथ शुरू होता है के साथ RescuePro डिलक्स के लिए एक कूपन है चाहिए RPRID-0305,
Треба да се јавите на SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ За точни сериски број.
Сериски број кој е отпечатен на забава што отиде и во ред.
Ја имате мојата целосна RPRID да SanDisk-0305 Сериски броеви, ќе треба да се добие замена. **
 

инсталација:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на компјутерот, и кога ќе се кандидира за прв пат, you will then be prompted to activate your software. тогаш ќе им се даде линк до страницата за активирање. Ве молиме следете го линкот и да се пополни во форма, не заборавајте да го вклучите вашиот сериски број за да ја активирате вашата бесплатен примерок на RescuePRO® софтвер. Кликни тука за чекор-по-чекор за активирање

Ако на компјутерот кој го инсталирате на не е поврзан на интернет, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, а ние може да ви обезбеди код за активирање.

Да не контактирате, Ве молиме да го изберете вашиот оперативен систем од копчињата подолу и да се продолжи на формуларот за контакт на вашиот оперативен систем. или алтернативно, Ве молиме јавете ни се (САД) бесплатниот (866) 603-2195, или на локално ниво (727) 449-0891. За Европа повик +44 (0)115 704 3306

Како да се инсталира:

Инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер、За време на првата употреба е побарано е активиран、Се појавува линк до страницата за активирање。Ве молиме внесете потребните информации во форма во согласност со содржината на врската。Во тоа време,、Ве молиме внесете го RescuePRO® софтвер сериски код на。
Детали за методот на внесување(English)Ве молиме кликнете тука。

Ако на компјутерот на кој сакате да го инсталирате софтверот не е поврзан на интернет、Ве молиме да се однесува на барањето на активирање во поддршка RescuePRO® по e-mail。Ние обезбедуваме одделно код за активација。

инсталација:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на компјутерот. Кога за прв пат на проектот, ќе биде побарано да го активирате вашиот софтвер. Вие ќе имате пристап до еден линк земајќи вас на страницата за активирање. Ве молиме кликнете на линкот и пополнете го формуларот, не заборавајте да наведете вашиот сериски број, за да ја добиете вашата бесплатна верзија на софтверот RescuePRO®.
Кликни тука за чекор за активирање по чекор водич.

Ако на компјутерот на кој ќе се инсталира нема интернет пристап, тоа е можно да се испрати барање за активирање број на RescuePRO® поддршка да добие код за активирање.

Да не контактирате, Ве молиме изберете ја подолу на копчето што одговара на Вашиот оперативен систем и завршување на формуларот за контакт, или јавете ни се на (866) 603-2195 (патарина за САД) или (727) 449-0891. за Европа, Ве молиме контактирајте со +44 (0)115 704 3306.

инсталација:

Инсталирајте го софтверот на компјутерот и, Кога се користи за прв пат, ќе биде побарано да го активирате. да го направите ова, ќе добиете линк што ќе ве упатат на страната за активирање. Внесете го линкот и пополнете го формуларот. Бидете сигурни дека за да го вклучите вашиот сериски број за да ја активирате вашата бесплатна копија на софтверот RescuePRO®.
Кликни тука за водич на чекорите потребни за активирање.

Ако на компјутерот се да го инсталирате не е поврзан на интернет, Можете да испратите барање за активирање на вашиот број на е-мејл за поддршка RescuePRO® и ние ќе ви Код за активирање испрати.

да не контактирате, изберете вашиот оперативен систем од следниве копчиња и завршување на формуларот за контакт на вашиот оперативен систем. Вие исто така може да се јавите за слободен (НА. УЕ.) Ал (866) 603-2195 или на локално ниво (727) 449-0891. За повици во Европа, марка +44 (0)115 704 3306

инсталација:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на компјутерот, и кога ќе се кандидира за прв пат, Потоа ќе биде побарано , За да го активирате вашиот софтвер. Потоа ќе добиете линк на страната за активација се дадени. Ве молиме следете го линкот и пополнете го формуларот, треба вашата сериски број содржи вашата бесплатен примерок на RescuePRO® софтвер за да се активира. Кликни тука за чекор-по-чекор инструкции за активирање.

Ако на компјутерот, на инсталацијата не е поврзан на интернет, Можете да ги зачувате бројот на барањето за активирање RescuePRO® Поддршка Е-пошта, и можеме да снабдување на код за активирање на располагање.

Да не контактирате, Изберете го вашиот оперативен систем од копчињата долу и да одат во формуларот за контакт на вашиот оперативен систем . или алтернативно,, Ве молиме јавете ни се (САД) бесплатно (866) 603-2195, или на локално ниво (727) 449-0891. Телефон за Европа: +44 (0) 115 704 3306

Инсталирај:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на вашиот компјутер,Кога за прв пат ќе се кандидира на софтвер,Примање на барање,Ви овозможува да го активирате вашиот софтвер。потоа,Ќе добиете линк,Оваа врска може да пристапите до страницата за активирање。Ве молиме кликнете на страницата со линк,Пополнете го формуларот,Осигурајте се дека вашиот сериски броеви,За да ја активирате вашата бесплатна верзија на софтверот RescuePRO®。 Кликни тука,Види чекор упатство за активирање.

Ако на компјутерот се инсталира софтверот без интернет,Можете да пратите e-mail на RescuePRO® поддржан од примената код за активирање,Ние може да ви обезбеди со код за активирање。

Да стапите во контакт со нас,Изберете го вашиот оперативен систем од следниве копчиња,Потоа внесете го вашиот оперативен систем погодна за контакт форма,Ние исто така може да се јавите (САД) бесплатниот(866) 603-2195,Или локалните телефонски(727) 449-0891,Европа +44 (0)115 704 3306

инсталација:

Кога ќе го инсталирате софтверот на вашиот компјутер, првиот рок, Ќе биде побарано да го активирате вашиот софтвер. Потоа доаѓа линк до страницата за активирање. Ве молиме пополнете го формуларот со следење на линкот. Ве молиме пополнете вашиот сериски број за да ја активирате вашата бесплатен примерок на софтвер RescuePRO®
Кликни тука за да се следат инструкциите чекор-по-чекор инструкции за активирање.

Ако на компјутерот се дека имате инсталирано не е поврзан на интернет, На RescuePRO® Поддршка Можете да побарате код за активација од страна на e-mail барање. Во тој случај, може да се обезбеди вашиот код за активирање на вас

За консултации Изберете го вашиот оперативен систем од копчето подолу. Ве молиме пополнете го формуларот за контакт на вашиот оперативен систем. Инаку, Бесплатен повик број (САД)(866) 603-2195 Или област кодот (727) 449-0891Ве молиме да се чувствуваат слободни да се јавите. европски број +44 (0) 115 704 3306 на.

инсталирање:

Ве молиме да го инсталирате софтверот на вашиот компјутер, и кога ќе се кандидира за прв пат, Ќе ви биде побарано да го активирате софтверот. Ќе бидат обезбедени линк до страницата за активирање. Ве молиме следете го линкот и пополнете го формуларот, да бидат сигурни да се вклучат серискиот број да ја активирате вашата бесплатен примерок на софтвер RescuePRO®. Кликни тука за чекор-по-чекор инструкции за активирање.

Ако на компјутерот ќе се инсталира на не е поврзан на интернет, можете да испратите вашиот број на RescuePRO® да го поддржат барањето за активирање, а ние може да обезбеди код за активација.

контакт, Ве молиме изберете на оперативниот систем од копчињата подолу и да се продолжи со формуларот за контакт за оперативниот систем. или, Алтернативно, ве молиме јавете се (САД) патарина (866) 603-2195, на локално ниво (727) 449-0891. За Европа наречен +44 (0) 115 704 3306

инсталација:

Инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер, И својата прва седница, Побарано да го активирате софтверот. потоа, Вие ќе добиете линк на извршна. Пристап на линк и пополнете го формуларот. Бидете сигурни да се напомене сериски број за да ја активирате вашата бесплатна копија на софтверот RescuePRO®. Кликни тука за Оперативната фаза Водич.

Ако на компјутерот се инсталира софтверот не е поврзан на интернет, Можете да испратите e-mail”На бројот на работењето на вашата апликација за поддршка RescuePRO®, И ние ќе ви овозможи со код за активирање.

Да не контактирате, Изберете го вашиот оперативен систем помеѓу следниве копчиња и Продолжете Контакт (контакт) Релевантни за вашиот оперативен систем. или, Јавете ни се (САД”во) бесплатен број(866) 603-2195, Или локален повик(727) 449-0891. Европската разговор, јавете се на +44 (0)115 704 3306

инсталација:

ве молиме, го инсталирате софтверот на вашиот компјутер и, Кога ќе се кандидира за прв пат, ќе биде побарано да го активирате софтверот. Потоа ќе добиете линк на страницата за активирање. ве молиме, кликнете на линкот и пополнете го формуларот, Внесете го серискиот број за да го активирате бесплатен примерок од програмата RescuePRO®. Кликни тука за можи, процес на активација.

Ако вашиот компјутер, на кои можете да ја инсталирате програмата, не е поврзан на интернет, можете да испратите e-mail бројот на барањето на активирање во поддршка RescuePRO®, и ние ќе ви испратиме бараниот код за активирање

Да не контактирате, изберете, ве молиме, својот оперативен систем со притискање на соодветното копче подолу и да одат во форма на третман за поддршка за вашиот оперативен систем. Можете да ни се јавите (бесплатниот во САД) (866) 603-2195, или локалната продолжување (727) 449-0891. Поддршка за голем број на клиенти во Европа +44 (0)115 704 3306

:инсталација

Ве молиме да го инсталирате софтверот на вашиот компјутер, и кога се работи за прв пат, ќе биде побарано да ја активирате програмата. После тоа ќе се даде линк до активирање на страница. Ве молиме следете го линкот и да ги пополните формата, и да бидат сигурни да го вклучите вашиот сериски број за да го активирате бесплатна верзија на програмата RescuePRO®. Кликни тука за да се добие план на чекор водич за активирање

Ако уредот ќе се инсталира тоа е поврзан на интернет не е, можете да испратите на барањето за активација на техничка поддршка за RescuePRO®, ние може да ви обезбеди кодот за активирање.

За да контактирате со нас, ве молиме изберете вашиот оперативен систем од копчињата подолу, и следење на моделот “контакт” За вашиот оперативен систем. Или пак, можете да не контактирате на број на бесплатниот во САД(866) 603-2195 Или локален повик.(727) 449-0891
За да се поврзете од Европа: +44 (0)115 704 3306

инсталација:

Инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер и потоа изврши тоа за прв пат, Таа потоа ќе биде доставен за активирање на вашиот софтвер. тогаш ќе им се даде линк до страницата за активирање. Следете го линкот и да се пополни во formuário, што си сигурен да го вклучите вашиот сериски број за да ја активирате вашата бесплатна копија на софтверот RescuePRO®.
Кликни тука за чекор-по-чекор инструкции за активирање.

Ако вашиот компјутер е местото каде што прави на инсталацијата не е поврзан на интернет, Можете да ја испратите вашата број барање за активирање на RescuePRO® поддршка и може да ви обезбеди со код за активација

Да не контактирате, изберете вашиот оперативен систем од копчињата подолу и да се продолжи да се во форма за контакт на вашиот оперативен систем. или, Алтернативно, телефонирајте ни (САД), бесплатно број (866) 603-2195 или на локално ниво (727) 449-0891. За Европа повик +44 (0)115 704 3306

инсталација:

Инсталирајте го софтверот на компјутерот, И кога ќе се кандидира за прв пат, Ќе биде побарано да го активирате вашиот софтвер. Тогаш ќе им се даде линк до страната за активација. Следете го линкот и пополнете го формуларот, RescuePRO® бесплатно копија на софтверот, не заборавајте да го вклучите вашиот сериски број за да го активирате. Кликни за чекор-по-чекор инструкции за активирање на.

Се инсталирани на вашиот компјутер не е поврзан на интернет, Така може да се бројот на е-пошта Вашето барање за активирање на RescuePRO® поддршка, И ние може да ви обезбеди со код за активација.

За да контактирате со, Изберете го вашиот оперативен систем од копчињата подолу и да се продолжи да се формира ни се обратите за вашиот оперативен систем. или алтернативно, Ве молиме да ги споделите со нас (САД) Бесплатниот (866) 603-2195, или на локално ниво (727) 449-0891 Јавете се. Повици кон Европа +44 (0) 115 704 3306

 

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред