facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Oferta SanDisk® RescuePRO® Extreme

Oferta SanDisk® RescuePRO® Extreme

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.
 

anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
gjermanishtkinezkoreanitalian
hebraikrusishtarabportugalisht

 

2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë për kupon tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet tuaja në marrjen e një kod aktivizimi përdorur RPRID numrin serial.
** Ju lutem vini re: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Numri serial që është e shtypur në kupon tuaj ka skaduar dhe është i pasaktë.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 numrin serik të SanDisk për të marrë një zëvendësim. **
2. Butoni nën kupon zgjedhur、Ju lutem, përzgjidhni sipas sistemit tuaj operativ。
3. Përdorni numrin serik RPRID、Ju lutemi të marrë kodin e aktivizimit。Si të merrni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Ju lutem kontrolloni。
** i kushtoj vëmendje:RPRID-0305Nëse keni një kupon i RescuePRO Deluxe filluar me、Ose numri serial është i ndryshëm、data e skadimit ka skaduar。Nëse ky është rasti、http://www.sandisk.co.jp/about-sandisk/contact-us/ Kontaktoni nga të SanDisk、Ju lutemi të marrë numrin e saktë serik。
Kur na kontaktoni、RPRID e kupon tuaj ekzistues-0305Ju lutem tregoni të gjithë numrat serial që fillojnë me。**

2. Ju lutemi zgjidhni butonin për sistemin tuaj operativ. Ky buton është e vendosur nën blerjen e zgjedhur.
3. Për të mësuar se si të marrë kodin tuaj aktivizimi nëpërmjet numrin tuaj serik RPRID, vizitë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide
**shënim : në qoftë se të mirën tuaj për RescuePro Deluxe ka një numër serial që fillon me RPRID-0305,
ju lutem kontaktoni SanDisk përmes
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për numrin e saktë serial.
Numri serial i shtypur në kupon tuaj ka skaduar dhe është i pasaktë.
Ju pastaj do të japë SanDisk numrin serial RPRID-0305 i plotë në mënyrë që të marrin një numër serial zëvendësim **
2. Zgjidh një nga kupon zgjedhur që ndodhet nën butonat për të zgjedhur sistemin tuaj operativ.
3. lea në LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime për të marrë një kod aktivizimi nga numri RPRID saj serial.
** vëmendje: Nëse ju keni një kupon për RescuePro Deluxe me një numër serial që fillon me RPRID-0305,
kontaktoni SanDisk nëpërmjet lidhjes
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për të marrë një numër të saktë serial.
Numri serial i shtypur në kupon ka skaduar dhe është i pasaktë.
Ju duhet të informoni numrin serial RPRID-0305 SanDisk për të zëvendësuar plotësisht atë. **
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë kupon zgjedhur për sistemin tuaj operativ i plotëson.
3. Ju lutem kontrolloni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide udhëzimet tuaja për marrjen e një kod aktivizimi RPRID numrin serial.
** Ju lutem vini re: Nëse ju një kupon për RescuePro Deluxe me një numër serial, meRPRID-0305,
Ju duhet të kontaktoni SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për një numër të saktë serial.
Numri serial, e cila është e shtypur në kupon tuaj, ka skaduar dhe është e gabuar.
Ju pastaj do të përfundojë RPRID tuaj-0305 Shows duhet të sigurojë. për të marrë numrin e zëvendësimit SanDisk. **
2. Bëni zgjedhjen tuaj nga、Button poshtë kupon me sistemin tuaj operativ që korrespondon me një zgjedhur。
3. Kur përdorni numrin tuaj serial për të marrë RPRID kodin e aktivizimit,Ju lutem shikoni në lidhje me operacionet tuajLC Tech Aktivizimi Procesi Guide。
** Ju lutem vini re:Nëse ju keni një kupon RescuePro Deluxe,序列号以 RPRID-0305fillim,
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/,
Kontakt SanDisk,Në mënyrë që të marrë numrin e saktë serik。
Ju duhet të sigurojë të SanDisk RPRID-0305 Duke filluar me numrin e plotë serial,Për të përftuar një numër sekuence zëvendësim。**
2. Zgjidhni një nga butonat më poshtë për të zgjedhur kuponat në varësi të sistemit operativ që përdorni.
3. Rreth asaj se si për të marrë një kod aktivizimi duke përdorur numrin tuaj serik RPRID
LC Tech Aktivizimi Procesi GuideJu lutem referojuni në.
** Shih edhe: ju keni RPRID-0305 Nëse ju keni një kupon të numrave serik RescuePro luksoz që fillojnë me, Në mënyrë që të marrë numrin e saktë serik
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Ju duhet të kontaktoni SanDisk në.
Numri serial i shtypur në kupon tuaj është e skaduar numër i pavlefshëm autorizim një sayonggi.
Në mënyrë që të marrë një numër të ndryshëm serial, RPRID juaj në SanDisk-0305 Ju duhet të sigurojë numrin e plotë serik. **
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë zgjedhjen kupon që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime se si për të marrë një kod aktivizimi me numër serial RPRID.
** Ju lutem vini re: Se avete un coupon per RescuePro Deluxe con un numero di serie che inizia con RPRID-0305,
ju duhet të kontaktoni SanDisk në
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për një numër të saktë serial.
Numri serial që është e shtypur në kupon tuaj ka skaduar dhe nuk është e saktë.
Ju pastaj do të duhet të sigurojë numrin e plotë serial RPRID-0305 SanDisk për të marrë një zëvendësim. **
2. Ndër butonat që shfaqen nën kupon tuaj të zgjedhur, Zgjidhni butonin që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Referojuni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Për të parë udhëzimet për kodin e aktivizimit Nëpërmjet numrin serik RPRID tuaj.
** ** shënim: Nëse ju keni një kupon për RescuePro Deluxe numrin serial fillon- RPRID-0305,
Për numrin e duhur serial.
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/
atëherë, Ju do të duhet për të siguruar numrin serik RPRID-0305 Tuaj të plotë një zëvendësim për SanDisk. **
2. ju lutem, nën klik zgjedhur kupon, të përshtatshme për sistemin tuaj operativ.
3. ju lutem, ju lutem lexoni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime se si për të marrë një kod aktivizimi përdorur një numër serial RPRID.
** ju lutem, mbani në mend: Nëse kupon juaj për RescuePro luksoz përmban numrin serik, duke filluar me RPRID-0305,
ju duhet të kontaktoni kompaninë në SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për të marrë numrin e saktë serik.
Shtypur në kupon tuaj numri serik është i pavlefshëm, dhe ajo ka skaduar.
Ju do të duhet për të siguruar të gjithë numrin serial SanDisk-së, duke filluar me RPRID-0305 , për të marrë një zëvendësim. **

2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë fletës së të zgjedhur që janë në përputhje me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutem kontrolloni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Për udhëzime se marrjen aktivizimin duke përdorur numrin tuaj serik që fillon me kodin shkurtim RPRID.
** Vini re se Rajji: Nëse ju keni një program RescuePro Deluxe kupon dhe numri serial fillon me RPRID-0305,
Ju do të duhet të kontaktoni një kompani përmes internetit SanDisk http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Për të marrë një numër serial që është e vërtetë.
Ka numrin serial shtypur në vlefshmërinë e fletës, e cila është e pasaktë.
Ju pastaj do të duhet të sigurojë numrin e plotë serial që fillon me RPRID-0305 SanDisk për të kompanisë për një zëvendësim. **
2. ju lutem, zgjidhni një nga butonat më poshtë për kuponin tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet e tij se si për të marrë një kod aktivizimi duke përdorur numrin tuaj serik RPRID.
** Mbani në mend: Duhet të ketë një kupon për RescuePro Deluxe me një numër serial që fillon me RPRID-0305,
duhet të kontaktoni SanDisk për
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ për numrin e saktë serial.
Numri serial i shtypur në kupon tuaj ka skaduar dhe është i pasaktë.
Ju do të duhet numrin serial RPRID-0305 SanDisk për të marrë një zëvendësim të plotë. **
2. button tuaj të zgjedhur kupon më poshtë për të zgjedhur një që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. rishikim LC Tech Aktivizimi Procesi Guide udhëzimet tuaja për të marrë një kod aktivizimi duke përdorur numrin tuaj RPRID serial.
** Ju lutem vini re: आप एक सीरियल नंबर उस के साथ शुरू होता है के साथ RescuePro डिलक्स के लिए एक कूपन है चाहिए RPRID-0305,
Ju duhet të kontaktoni në SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Për një numër të saktë serial.
Numri serial që është e shtypur në kupon që shkoi gjatë dhe e gabuar.
Ju keni RPRID time të plotë për SanDisk-0305 numrat serial do të duhet për të marrë një zëvendësim. **
 


RescuePRO® Deluxe

RescuePRO Deluxe
Windows Software Mac Software
instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuter, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, you will then be prompted to activate your software. Ju pastaj do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe plotësoni formularin, të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®. Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin

Nëse kompjuteri që jeni duke instaluar nuk është e lidhur me internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, dhe ne mund t'ju japin një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë në formë të na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ose në mënyrë alternative, ju lutem na telefononi (SHBA) toll Free (866) 603-2195, ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për thirrjen e Evropës +44 (0)115 704 3306

Si për të instaluar:

Instaloni software në kompjuterin tuaj、Gjatë përdorimit të parë nxitet është aktivizuar、Një lidhje në faqen e aktivizimit duket。Ju lutem shkruani informacionin e nevojshëm në formën, në përputhje me përmbajtjen e lidhjes。Në atë kohë、Ju lutemi shkruani RescuePRO® software kodi serial të。
Detajet e metodës së input(anglisht)Ju lutem klikoni këtu。

Nëse kompjuteri në të cilën ju dëshironi të instaloni software nuk është e lidhur me internet、Ju lutem referojuni në kërkesën e aktivizimit në mbështetje RescuePRO® me e-mail。Ne të sigurojë veç e veç një kod aktivizimi。

instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuter. Kur ju filloni të parë, ju do të kërkohet për të aktivizuar software tuaj. Ju do të keni qasje në një lidhje të marrë ju në faqen e aktivizimit. Ju lutem klikoni mbi link dhe plotësoni formularin, të jetë i sigurt për të specifikojë numrin serial për të marrë versionin tuaj të lirë të software RescuePRO®.
Kliko këtu për një hap të aktivizimit nga udhëzues hap.

Nëse kompjuteri në të cilën ju instaloni nuk ka qasje në internet, është e mundur që të dërgoni një kërkesë për numrin e aktivizimit të RescuePRO® Mbështetje për të marrë një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni poshtë butonin që korrespondon me sistemin tuaj operativ dhe të plotësoni formularin e kontaktit, ose na telefononi në (866) 603-2195 (Numri për SHBA) ose (727) 449-0891. për Evropën, ju lutem kontaktoni +44 (0)115 704 3306.

instalim:

Instaloni software në kompjuter dhe, Kur përdorni për herë të parë, ju do të nxitet për të aktivizuar. për të bërë këtë, ju do të merrni një lidhje që do të drejtojë ju tek faqja e aktivizimit. Shkruani lidhjen dhe plotësoni formularin. Të jetë i sigurt që të përfshijë numrin tuaj serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®.
Kliko këtu për një udhëzues të hapave të nevojshme për aktivizimin.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar atë nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni numrin kërkesën tuaj me email e aktivizimit për të mbështetur RescuePRO® dhe ne do të ju dërgoj një kod aktivizimi.

për të na kontaktoni, zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat e mëposhtme dhe plotësoni formularin e kontaktit për sistemin tuaj operativ. Ju gjithashtu mund të telefononi falas (I. UU.) al (866) 603-2195 ose në nivel lokal në (727) 449-0891. Për thirrje në Evropë, Mark +44 (0)115 704 3306

instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuter, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, Ju pastaj do të kërkohet , Për të aktivizuar software tuaj. Ju pastaj do të merrni një lidhje në faqen e aktivizimit janë dhënë. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe të plotësoni formularin, duhet numri serial juaj përmban një kopje falas të programeve RescuePRO® për të aktivizuar. Kliko këtu për një hap-pas-hapi instruksionet për aktivizimin.

Nëse kompjuteri, mbi instalimi nuk është e lidhur me internet, Ju mund ta ruani numrin kërkesën tuaj aktivizimit RescuePRO® Mbështetje E-mail, dhe ne mund të ofrojë një kod aktivizimi në dispozicion.

Për të na kontaktoni, Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë dhe të shkojnë në të kontaktit për sistemin tuaj operativ . ose alternativisht, ju lutem na telefononi (SHBA) falas (866) 603-2195, ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për Evropën Phone: +44 (0) 115 704 3306

instaloj:

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj,Kur ju së pari të drejtuar software,Merre shpejtë,Ju lejon të aktivizoni software tuaj。atëherë,Ju do të merrni një lidhje,Kjo lidhje mund të hyni në faqen e aktivizimit。Ju lutem klikoni në faqen Lidhje,Plotësoni formularin,Sigurohuni që numrat tuaj serial,Në mënyrë që të aktivizoni versionin tuaj të lirë të software RescuePRO®。 Kliko këtu,Shiko udhëzues hap pas aktivizimit.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar software pa internet,Ju mund të dërgoni e-mail për të RescuePRO® mbështetur nga kodin e aktivizimit e aplikimit,Ne mund t'ju japin me një kod aktivizimi。

Për të marrë në kontakt me ne,Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat e mëposhtme,Pastaj hyjnë sistemin tuaj operativ i përshtatshëm për të na kontaktoni formë,Ne gjithashtu mund të telefononi (US) numri-free(866) 603-2195,Ose telefonike lokale(727) 449-0891,Europe +44 (0)115 704 3306

instalim:

Kur ju instaloni software në kompjuterin tuaj, të drejtuar për herë të parë, Ju do të nxitet për të aktivizuar software tuaj. Pastaj vjen një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutemi plotësoni formularin duke ndjekur lidhjen. Ju lutemi plotësoni numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®
Kliko këtu për të ndjekur hap pas hapi instruksionet për aktivizimin.

Nëse kompjuteri që ju keni instaluar nuk është e lidhur me internet, E Mbështetjes RescuePRO® Ju mund të kërkoni një kod aktivizimi me kërkesën e-mail. Në këtë rast, ju mund të sigurojë kodin tuaj aktivizimi për ju

Për konsultim Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonin më poshtë. Ju lutemi plotësoni formularin e të na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ndryshe, Pa pagesë Numri Call (SHBA)(866) 603-2195 Ose kodi i zonës (727) 449-0891Ju lutem mos ngurroni të telefononi. numri evropiane +44 (0) 115 704 3306 është.

instalimi:

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, Ju do të kërkohet për të aktivizuar software. Ju do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe plotësoni formularin, të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®. Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar nuk është i lidhur në internet, ju mund të dërgoni numrin tuaj të RescuePRO® për të mbështetur kërkesën e aktivizimit, dhe ne mund të sigurojmë një kod aktivizimi.

kontakt, Ju lutemi zgjidhni sistemin operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë me formën na kontaktoni për sistemin operativ. ose, alternativ, ju lutem telefononi (SHBA) taksë (866) 603-2195, në nivel lokal (727) 449-0891. Për Evropën quajtur +44 (0) 115 704 3306

instalim:

Instaloni software në kompjuterin tuaj, Dhe kohen e saj të parë, Nxitet për të aktivizuar software. atëherë, Ju do të merrni një lidhje për të ekzekutueshme. Të hapur lidhjen dhe të plotësoni formularin. Të jetë i sigurt për të vini re numrin serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®. Kliko këtu për fazat Operacioni Guide.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar software nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni e-mail”Me numrin e operacionit mbështetje aplikimi RescuePRO®, Dhe ne do të ju ofrojë me një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, Zgjidhni tuaj të sistemit operativ në mesin butonat e mëposhtme dhe të vazhdojë Na kontaktoni (Na Kontaktoni) Të rëndësishme për sistemin tuaj operativ. ose, na telefononi (SHBA”në) Numri Toll-free(866) 603-2195, Ose një thirrje lokale(727) 449-0891. biseda Evropian, Telefononi +44 (0)115 704 3306

instalim:

ju lutem, instaloni software në kompjuterin tuaj dhe të, Kur ju drejtuar atë për herë të parë, ju do të nxitet për të aktivizuar software. Ju pastaj do të merrni një lidhje në faqen e aktivizimit. ju lutem, klikoni mbi linkun dhe të plotësoni formularin, Shkruani numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programit RescuePRO®. Kliko këtu për walkthrough, procesin e aktivizimit.

Nëse kompjuteri juaj, në të cilën ju instaloni programin, nuk janë të lidhura me internet, ju mund të dërgoni një e-mail numër kërkesës aktivizimi në mbështetje RescuePRO®, dhe ne do t'ju dërgojmë kodin e kërkuar e aktivizimit

Për të na kontaktoni, zgjedh, ju lutem, sistemin e saj operativ duke shtypur butonin e duhur poshtë dhe të shkojnë në formën e trajtimit për të mbështetur për sistemin tuaj operativ. Ju mund të na telefononi (Numri i lirë në SHBA) (866) 603-2195, ose një zgjatje lokale (727) 449-0891. Mbështetje për një numër të klientëve evropiane +44 (0)115 704 3306

:instalim

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj, dhe kur ajo shkon për herë të parë, ju do të kërkohet për të aktivizuar programin. Pas kësaj ju do të jepet një lidhje me një faqe aktivizim. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe të plotësoni formularin, dhe të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar një version falas të programit RescuePRO®. Kliko këtu për të marrë një plan për të hapi udhëzues aktivizimit

Nëse pajisja jeni duke instaluar atë të lidhur në internet nuk është, ju mund të dërgoni një numër kërkesë për aktivizimin tuaj për mbështetje teknike për RescuePRO®, ne mund t'ju japin kodin e aktivizimit.

Të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë, dhe të ndjekin-up për modelin “Na Kontaktoni” Për sistemin tuaj operativ. Ose si alternativë, ju mund të na kontaktoni në numrin falas në Shtetet e Bashkuara(866) 603-2195 Ose thirrje lokale.(727) 449-0891
Për të lidhur nga Evropa: +44 (0)115 704 3306

instalim:

Instaloni software në kompjuterin tuaj dhe pastaj të drejtuar atë për herë të parë, Kjo pastaj do të përcillet për të aktivizuar software tuaj. Ju pastaj do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ndiqni lidhjen dhe plotësoni në formuário, duke u siguruar që të përfshijë numrin tuaj serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®.
Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin.

Nëse kompjuteri është bërë kur instalimi nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni numrin kërkesën tuaj aktivizimit për RescuePRO® Mbështetje dhe mund t'ju japin me një kod aktivizimi

Për të na kontaktoni, zgjidhni sistemin tuaj operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë në formë kontakti për sistemin tuaj operativ. ose, alternativ, na telefononi (SHBA), për numrin e lirë (866) 603-2195 ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për thirrjen e Evropës +44 (0)115 704 3306

instalim:

Instaloni software në kompjuter, Dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, Ju do të nxitet për të aktivizuar software tuaj. Atëherë ju do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ndiqni lidhjen dhe të plotësoni formularin, RescuePRO® kopje falas të programeve, të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar. Kliko për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin në.

Janë instaluar në kompjuter nuk është e lidhur me internet, Kështu që ju mund numri i e-mail kërkesën tuaj aktivizimit të RescuePRO® mbështetje, Dhe ne mund t'ju japin me një kod aktivizimi.

Na kontaktoni, Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë për të formuar na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ose në mënyrë alternative, Ju lutem na tregoni (SHBA) Toll Free (866) 603-2195, ose në nivel lokal (727) 449-0891 Call. Thirrjet në Evropë +44 (0) 115 704 3306

 

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital