facebook Tawarkeun SanDisk® RescuePRO® ekstrim | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Tawarkeun SanDisk® RescuePRO® ekstrim

Tawarkeun SanDisk® RescuePRO® ekstrim

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik di dieu pikeun hiji halaman Inggris nu bisa ditarjamahkeun ku panyungsi anjeun.






 

Lamun narima Kupon kalayan anjeun SanDisk® SanDisk® SSD drive pikeun bébas 1 aktivasina taun RescuePRO DELUXE pikeun SSD, punten turutan arah handap pikeun ngundeur haratis anjeun 1-taun aktivasina ngawangun sahiji RescuePRO® DELUXE pikeun software SSD:
1. Handap sumangga milih mana Kupon anjeun nampi kalayan anjeun SanDisk SSD.
>>>>pitunjuk: Kupon anjeun bakal nyebutkeun RescuePRO® DELUXE pikeun SSD.
software Ieu keur SSD urang (Padet Propinsi drive)
Media flash, kayaning kartu SD, kartu microSD, USB drive, milih RescuePRO® Standar atanapi RescuePRO® DELUXE di luhur kaca ieu.
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap pikeun Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPSSD Anjeun.
RescuePRO® DELUXE pikeun SSD
** Punten Catet: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-0602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun lepat.
Sakuduna dimimitian ku RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 Jumlah serial pikeun SanDisk pikeun nampa ngagantian a. **

Pikeun padet Propinsi drive

Windows Software Macintosh Software
      



      
** Ieu teh Kupon leres dicitak





DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun