facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Tawarkeun SanDisk® RescuePRO® ekstrim

Tawarkeun SanDisk® RescuePRO® ekstrim

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.
 

InggrisJepangPerancisSpanyol
JermanCinaKoréaItalia
IbraniRusiaArabPortugis

 

2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap pikeun Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPRID Anjeun.
** Punten Catet: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe with a serial number that begins with RPRID-0305,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun geus kadaluwarsa na nyaeta lepat.
You will then need to provide your complete RPRID-0305 Jumlah serial pikeun SanDisk pikeun nampa ngagantian a. **
2. Tombol di handap Kupon dipilih、Mangga pilih nurutkeun sistem operasi Anjeun。
3. Paké jumlah serial RPRID、Mangga meunang kode aktivasi。Kumaha carana meunangkeun Guide Prosés LC Tech aktivasina Mangga pariksa。
** nengetan:RPRID-0305Upami Anjeun gaduh Kupon ti RescuePRO DELUXE dimimitian ku、Atawa jumlah serial mah béda、titimangsa béakna geus kadaluwarsa。Upami ieu hal、http://www.sandisk.co.jp/about-sandisk/contact-us/ Ngahubungan tina ka SanDisk、Mangga ménta nomer serial bener。
Nalika ngahubungan kami、RPRID of Kupon anjeun aya-0305Mangga ngabejaan kabeh tina angka serial anu dimimitian ku。**

2. Mangga pilih tombol pikeun sistem operasi Anjeun. Tombol ieu perenahna sahandapeun nu meuli dipilih.
3. Pikeun neuleuman kumaha carana nampa kodeu aktivasi liwat angka serial Anjeun RPRID, nganjang Guide Prosés LC Tech aktivasina
**nyatet : lamun alus anjeun RescuePro DELUXE ngabogaan sajumlah serial dimimitian ku RPRID-0305,
mangga ngahubungan SanDisk via
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun angka serial bener.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun geus kadaluwarsa na nyaeta lepat.
Anjeun lajeng bakal masihan SanDisk angka serial Anjeun RPRID-0305 lengkep guna nampa sababaraha serial ngagantian **
2. Pilih salah sahiji Kupon dipilih ayana di handapeun tombol pikeun milih sistem operasi Anjeun.
3. Lea di Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah pikeun ménta hiji kode aktivasi ku angka RPRID serial na.
** perhatian: Upami Anjeun gaduh Kupon pikeun RescuePro DELUXE kalawan jumlah serial anu dimimitian kalawan RPRID-0305,
ngahubungan SanDisk via link
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun ménta jumlah serial bener.
Jumlah serial dicitak dina Kupon geus kadaluwarsa na nyaeta lepat.
Anjeun kedah ngawartosan jumlah serial Anjeun RPRID-0305 SanDisk pikeun sakabéhna ngaganti eta. **
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih pikeun sistem operasi Anjeun meets.
3. Mangga pariksa Guide Prosés LC Tech aktivasina parentah Anjeun pikeun meunangkeun hiji kode aktivasi angka serial RPRID Anjeun.
** Perhatikeun: Lamun hiji voucher pikeun RescuePro DELUXE kalawan jumlah serial, jeungRPRID-0305,
Anjeun kudu ngahubungan SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun angka serial bener.
Jumlah serial, nu geus dicitak dina voucher Anjeun, geus kadaluwarsa na anu salah.
Anjeun lajeng bakal ngalengkepan RPRID Anjeun-0305 Nempokeun kedah nyadiakeun. mun meunang Jumlah ngagantian SanDisk. **
2. Jieun pilihan Anjeun tina、Tombol di handap Kupon kalawan sistem operasi Anjeun pakait ka dipilih。
3. Lamun maké angka serial Anjeun pikeun ménta kodeu aktivasi RPRID,Mangga tingali nu patali jeung operasi anjeunGuide Prosés LC Tech aktivasina。
** Perhatikeun:Upami Anjeun gaduh Kupon RescuePro DELUXE,序列号以 RPRID-0305mimiti,
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/,
kontak SanDisk,Dina urutan pikeun ménta nomer serial bener。
Anjeun kudu nyadiakeun keur SanDisk RPRID-0305 Dimimitian ku jumlah serial lengkep,Pikeun ménta jumlah runtuyan ngagantian。**
2. Milih salah sahiji tombol di handap pikeun milih kupon gumantung kana sistem operasi anjeun maké.
3. Ngeunaan kumaha carana ngahasilkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial Anjeun RPRID
Guide Prosés LC Tech aktivasinaMangga tingal.
** Tempo ogé: anjeun gaduh RPRID-0305 Upami Anjeun gaduh Kupon ti nomer serial RescuePro DELUXE anu dimimitian ku, Dina urutan pikeun ménta nomer serial bener
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Anjeun kudu ngahubungan SanDisk di.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun kadaluwarsa angka otorisasina sah hiji sayonggi.
Dina raraga nampi sababaraha serial béda, RPRID Anjeun on SanDisk-0305 Anjeun kudu nyadiakeun jumlah serial pinuh. **
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap pilihan Kupon nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah tentang kumaha cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi kalawan jumlah serial RPRID.
** Perhatikeun: Se avete un coupon per RescuePro Deluxe con un numero di serie che inizia con RPRID-0305,
Anjeun kudu ngahubungan SanDisk di
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun angka serial bener.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun geus kadaluwarsa na teu bener.
Anjeun lajeng bakal perlu nyadiakeun jumlah serial lengkep RPRID-0305 SanDisk pikeun nampa ngagantian a. **
2. Diantara tombol nu némbongan handapeun Kupon dipilih Anjeun, Pilih tombol nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Tingal Guide Prosés LC Tech aktivasina Ningali parentah pikeun kode aktivasi Ngaliwatan angka RPRID serial Anjeun.
** ** nyatet: Upami Anjeun gaduh Kupon pikeun RescuePro DELUXE angka serial dimimitian- RPRID-0305,
Pikeun angka serial ditangtoskeun.
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/
terus, Anjeun bakal kedah nyadiakeun jumlah serial RPRID-0305 Anjeun lengkep gaganti pikeun SanDisk. **
2. mangga, di handapeun Kupon klik dipilih, luyu jeung sistem operasi Anjeun.
3. mangga, mangga baca Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah tentang kumaha cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi maké angka serial RPRID.
** mangga, tetep dina pikiran: Mun Kupon anjeun RescuePro DELUXE ngandung jumlah serial, dimimitian ku RPRID-0305,
anjeun kedah wartosan parusahaan di SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun ménta nomer serial bener.
Dicitak dina Kupon Anjeun angka serial mangrupa sah, sarta eta geus kadaluwarsa.
Anjeun bakal kedah nyadiakeun sakabéh angka serial SanDisk urang, dimimitian ku RPRID-0305 , mun meunang gaganti a. **

2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap voucher dipilih anu cocog sareng sistem operasi Anjeun.
3. Mangga parios Guide Prosés LC Tech aktivasina Pikeun parentah nu aya dina sia aktivasina nu maké angka serial anjeun nu dimimitian ku kode singketan RPRID.
** Catet yén Rajji: Upami Anjeun gaduh program RescuePro DELUXE voucher sarta jumlah serial dimimitian kalawan RPRID-0305,
Anjeun bakal peryogi ngahubungan hiji parusahaan ngaliwatan website SanDisk http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Pikeun meunangkeun angka serial anu bener.
Geus jumlah serial dicitak dina validitas voucher teh, nu lepat.
Anjeun lajeng bakal perlu nyadiakeun angka serial pinuh anu dimimitian kalawan RPRID-0305 SanDisk mun parusahaan pikeun ngagantian a. **
2. mangga, milih salah sahiji tombol di handap pikeun Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah-Na dina cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial Anjeun RPRID.
** Terus di pikiran: Kudu boga Kupon pikeun RescuePro DELUXE kalawan jumlah serial anu dimimitian kalawan RPRID-0305,
kedah ngahubungan SanDisk ka
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ pikeun angka serial bener.
Jumlah serial dicitak dina Kupon anjeun geus kadaluwarsa na nyaeta lepat.
Anjeun bakal peryogi angka serial Anjeun RPRID-0305 SanDisk narima ngagantian lengkep. **
2. Tombol Kupon Anjeun dipilih di handap pikeun milih salah sahiji anu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. tingalian Guide Prosés LC Tech aktivasina parentah anjeun pikeun ménta hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPRID Anjeun.
** Perhatikeun: आप एक सीरियल नंबर उस के साथ शुरू होता है के साथ RescuePro डिलक्स के लिए एक कूपन है चाहिए RPRID-0305,
Anjeun kudu ngahubungan di SanDisk
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ Pikeun sababaraha serial bener.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon nu indit ngaliwatan na salah.
Anjeun boga RPRID pinuh ka SanDisk-0305 angka serial bakal perlu meunang gaganti a. **
 


RescuePRO® DELUXE

RescuePRO DELUXE
Windows Software Mac Software




parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, you will then be prompted to activate your software. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link jeung eusian bentuk, pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas anjeun tina software RescuePRO®. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina

Mun komputer nu keur masang on henteu nyambung ka internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, tur bisa nyadiakeun anjeun hiji Code aktivasina.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Taros Kami pikeun sistem operasi Anjeun. atawa Alternatipna, punten nelepon kami (urang) tol bébas (866) 603-2195, atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306

Kumaha carana install:

Install software nu aya dina komputer、Salila pamakéan kahiji ditanya diaktipkeun、Hiji kakait ka kaca aktivasina mucunghul。Mangga asupkeun inpo diperlukeun dina formulir nu luyu jeung eusi link。Waktu éta、Mangga lebetkeun dina software RescuePRO® kode serial tina。
Wincik metodeu input(Inggris)Mangga klik di dieu。

Mun komputer dina nu rék install software henteu nyambung ka Internet、Mangga tingal paménta aktivasina di rojongan RescuePRO® ku e-mail。Urang nyadiakeun misah hiji kode aktivasi。

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer. Lamun anjeun mimiti mimitian, Anjeun bakal dipénta pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun bakal boga aksés ka link nu nyokot anjeun dina kaca aktivasina. Mangga klik link na ngalengkepan bentuk, pastikeun pikeun nangtukeun jumlah serial Anjeun pikeun nampa Vérsi bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun hambalan aktivasina ku pituduh hambalan.

Mun komputer dina nu install boga aksés Internét, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngirim nu menta angka aktivasina mun RescuePRO® Rojongan pikeun nampa hiji kode aktivasi.

Ngahubungan kami, mangga pilih di handap tombol pakait jeung sistem operasi anjeun sarta ngalengkepan bentuk kontak, atanapi nelepon kami di (866) 603-2195 (tol pikeun AS) atawa (727) 449-0891. pikeun Éropah, punten wartosan +44 (0)115 704 3306.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu dina komputer tur, Lamun ngagunakeun pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun. ngalakonan ieu, anjeun bakal nampa tumbu anu bakal langsung anjeun ka kaca aktivasina. Lebetkeun link jeung ngalengkepan bentuk. Pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun panduan hambalan diperlukeun pikeun aktivasi.

Mun komputer anjeun masang eta henteu nyambung ka internét, Anjeun bisa ngirim pamenta aktivasina angka anjeun ku email kana ngarojong RescuePRO® sarta kami bakal dikirim anjeun hiji Code aktivasina.

ngahubungan kami, pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta ngalengkepan bentuk kontak pikeun sistem operasi Anjeun. Anjeun oge bisa nelepon haratis (OF. UU.) al (866) 603-2195 atanapi lokal di (727) 449-0891. Pikeun nelepon di Éropa, tanda +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal lajeng jadi dipenta , Pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun lajeng bakal nampa tumbu ka kaca aktivasina nu dibikeun. Mangga nuturkeun link jeung ngeusian formulir, kedah angka serial anjeun ngandung salinan bébas anjeun tina software RescuePRO® pikeun ngaktipkeun. Klik di dieu pikeun hambalan-demi-hambalan parentah pikeun ngaktipkeun.

Mun komputer, on instalasi teu nyambung ka Internet, Anjeun tiasa nyimpen angka pamundut aktivasina Anjeun RescuePRO® Rojongan surélék, tur bisa nyadiakeun hiji kode aktivasi sadia.

Ngahubungan kami, Mangga pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap tur buka formulir kontak pikeun sistem operasi Anjeun . atanapi Alternatipna, punten nelepon kami (urang) haratis (866) 603-2195, atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah Phone: +44 (0) 115 704 3306

masang:

Mangga install software nu aya dina komputer,Lamun anjeun mimiti ngajalankeun software nu,nampi ajakan,Ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngaktipkeun software Anjeun。terus,Anjeun bakal meunang link,link ieu bisa ngakses kaca aktivasina。Mangga klik dina kaca tumbu,Ngeusian formulir,Pastikeun yén angka serial Anjeun,Dina urutan pikeun ngaktipkeun Vérsi bébas Anjeun sofwer RescuePRO®。 Klik di dieu,Témbongkeun pituduh aktivasina hambalan.

Mun komputer anjeun masang software tanpa Internét,Anjeun bisa ngirim e-mail ka RescuePRO® dirojong ku kodeu aktivasi aplikasi,Bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi。

Pikeun meunang di kabaran ku kami,Mangga pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap,Terus asupkeun sistem operasi Anjeun cocog pikeun ngahubungan kami ngabentuk,Urang ogé bisa nelepon (AS) tol bébas(866) 603-2195,Atawa telepon lokal(727) 449-0891,Éropa +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Lamun anjeun masang software dina komputer anjeun, ngajalankeun munggaran, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Lajeng datang tumbu ka kaca aktivasina. Mangga ngeusian formulir ku handap link. Mangga eusian kaluar angka serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®
Klik di dieu pikeun nuturkeun parentah hambalan-demi-hambalan keur ngaktipkeun.

Mun komputer nu tos Anjeun dipasang teu nyambung ka Internet, The RescuePRO® Rojongan Anjeun tiasa menta hiji kode aktivasi ku pamundut e-mail. Dina kasus eta, anjeun bisa nyadiakeun kode aktivasi anjeun ka anjeun

Pikeun Konsultasi Mangga pilih sistem operasi anjeun ti tombol di handap. Mangga eusian formulir Taros Kami ka sistem operasi Anjeun. sabalikna, Bébas Telepon Jumlah (AS)(866) 603-2195 Atawa kode area (727) 449-0891Mangga ngarasa Luncat ka nelepon. jumlah Éropa +44 (0) 115 704 3306 The.

Masang:

Mangga install software nu aya dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal dipénta pikeun ngaktipkeun software nu. Anjeun bakal disadiakeun panumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link jeung ngalengkepan bentuk, pastikeun ngawengku jumlah serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina.

Mun komputer anjeun masang on henteu nyambung ka Internet, Anjeun bisa ngirim angka anjeun RescuePRO® ngarojong pamundut aktivasina, tur bisa nyadiakeun hiji kode aktivasi.

hubungan, Mangga pilih sistem operasi ti tombol di handap tur lumangsungna jeung formulir Taros Kami pikeun sistem operasi. atawa, Alternatipna, punten nelepon (urang) tol (866) 603-2195, lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah disebut +44 (0) 115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu aya dina komputer, Jeung sési kahijina, Ditanya jang ngaktipkeun software nu. terus, Anjeun bakal nampa tumbu ka laksana nu. Ngakses link jeung ngeusian formulir. Pastikeun catetan jumlah serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®. Klik di dieu pikeun Guide fase operasi.

Mun komputer anjeun masang software henteu nyambung ka Internet, Anjeun bisa ngirim e-mail”Ka angka operasi rojongan aplikasi Anjeun RescuePRO®, Sarta kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi.

Ngahubungan kami, Milih sistem operasi Anjeun di kalangan tombol di handap na Lumangsungna Taros Kami (Taros Kami) Relevan pikeun sistem operasi Anjeun. atawa, nelepon kami (AS”dina) Jumlah tol bébas(866) 603-2195, Atawa panggero lokal(727) 449-0891. paguneman Éropa, nelepon +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

mangga, install software nu dina komputer anjeun sarta, Lamun anjeun ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun software nu. Anjeun lajeng bakal nampa tumbu ka kaca aktivasina. mangga, klik link jeung ngeusian formulir, Asupkeun nomer serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas tina program éta RescuePRO®. Klik di dieu pikeun walkthrough, prosés aktivasina.

Mun komputer, on nu install program, teu nyambung ka Internet, Anjeun bisa ngirim hiji e-mail angka pamundut aktivasina di rojongan RescuePRO®, sarta kami bakal dikirim Anjeun kode aktivasi nu dipénta

Ngahubungan kami, milih, mangga, sistem operasi na ku mencét tombol luyu handap tur buka formulir perlakuan ka ngarojong pikeun sistem operasi Anjeun. Anjeun tiasa nelepon kami (tol-haratis dina AS) (866) 603-2195, atawa extension lokal (727) 449-0891. Rojongan pikeun Jumlah klien Éropa +44 (0)115 704 3306

:parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Mangga install software nu aya dina komputer, sarta lamun eta ngalir pertama kalina, anjeun bakal dipenta pikeun ngaktipkeun program. Sanggeus nu bakal dibéré link ka aktivasina kaca. Mangga nuturkeun link jeung ngeusian formulir, sarta pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun versi bébas program RescuePRO®. Klik di dieu pikeun meunangkeun rencana ka lengkah pituduh aktivasina

Mun alat anjeun masang eta disambungkeun ka Internet teu, anjeun bisa ngirim sababaraha Nyuhunkeun aktivasina anjeun pikeun rojongan teknis pikeun RescuePRO®, urang bisa nyadiakeun Anjeun kodeu aktivasi.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap, tur turutan-up ka model “Taros Kami” Pikeun sistem operasi Anjeun. Atawa alternatip sejen, Anjeun bisa ngontak kami on jumlah tol bébas di Amérika Serikat(866) 603-2195 Atawa panggero lokal.(727) 449-0891
To connect ti Éropa: +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu aya dina komputer lajeng ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Bakal lajeng diteraskeun pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Tuturkeun tumbu jeung eusian formuário, mastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina.

Mun komputer téh dimana lakukeun instalasi teu nyambung ka internet, Anjeun bisa ngirim angka pamundut aktivasina anjeun RescuePRO® Rojongan tur bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji Code aktivasina

Ngahubungan kami, milih sistem operative anjeun tina tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Kontak pikeun sistem operasi Anjeun. atawa, Alternatipna, telepon kami (AS), pikeun angka bébas (866) 603-2195 atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu dina komputer, Jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Satuluyna anjeun bakal dibéré link ka kaca aktivasina. Tuturkeun tumbu jeung ngeusian formulir, RescuePRO® salinan bébas Anjeun sofwer, pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun. Klik pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina on.

Nu dipasang dina komputer henteu nyambung ka Internet, Ku kituna bisa Jumlah e-mail pamundut aktivasina anjeun ka RescuePRO® rojongan, Tur bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi.

Kami ngahubungan, Mangga pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap tur lumangsungna pikeun ngabentuk ngahubungan kami pikeun sistem operasi Anjeun. atawa Alternatipna, Mangga hayu urang nyaho (AS) tol Free (866) 603-2195, atawa lokal (727) 449-0891 Nelepon. Télépon ka Éropa +44 (0) 115 704 3306

 

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun