facebook SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer

SanDisk® RescuePRO® Extreme Offer

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik di dieu pikeun hiji halaman Inggris nu bisa ditarjamahkeun ku panyungsi anjeun.






 

If you received a coupon with your SanDisk® SanDisk® SSD drive pikeun bébas 1 aktivasina taun RescuePRO DELUXE pikeun SSD, please follow the directions below to download your free 1-year activation build of RescuePRO® Deluxe for SSD software:
1. Handap sumangga milih mana Kupon anjeun nampi kalayan anjeun SanDisk SSD.
>>>>pitunjuk: Kupon anjeun bakal nyebutkeun RescuePRO® DELUXE pikeun SSD.
software Ieu keur SSD urang (Padet Propinsi drive).
Media flash, kayaning kartu SD, kartu microSD, USB drive, milih RescuePRO® Standar atanapi RescuePRO® DELUXE di luhur kaca ieu.
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPSSD Anjeun.
RescuePRO® DELUXE pikeun SSD
For Solid State Drives

Windows Software Macintosh Software




DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun