facebook RescuePRO® Deluxe | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

RescuePRO® Deluxe

Artikel iki bakal ndeteksi basa browser Panjenengan ing 12 basa lan tampilan ing basa pamilike.
Yen basa ora ditampilake, klik kene kanggo kaca sing bisa dijarwakake dening browser Panjenengan.

2. Mangga milih salah siji saka tombol ing ngisor iki coupon milih sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Mangga maneh Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi ing nggayuh lan kode aktifitas nggunakake nomer serial RPRID Panjenengan.


RescuePRO® Deluxe

Windows Software

Mac Software




If you received a coupon with your SanDisk® for a free 2 aktifitas taun RescuePRO Deluxe kanggo SSD, please tindakake pituduh ing ngisor iki kanggo download free 2-taun aktifitas mbangun RescuePRO® Deluxe kanggo software SSD:
1. Ngisor pilihen kang coupon sing ditampa karo SanDisk SSD.
>>>>Petunjuk: coupon bakal ngomong RescuePRO® Deluxe kanggo SSD.
software iki kanggo SSD kang (Solid State Drives).
Kanggo media flash, kayata SIM SD, kertu microSD, USB drive, milih RescuePRO® Deluxe ing ndhuwur kaca iki.

2. Mangga milih salah siji saka tombol ing ngisor iki coupon milih sing cocok kanggo sistem operasi.
3. Mangga maneh Guide Proses LC Tech Activation kanggo instruksi ing nggayuh lan kode aktifitas nggunakake nomer serial RPSSD Panjenengan.
** Tulung dicathet: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-00602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/for a correct serial number.
Nomer serial sing dicithak ing coupon iku salah.
Sampeyan ngirim didhisiki RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 nomer serial kanggo SanDisk kanggo nampa panggantos. **
RescuePRO® Deluxe kanggo SSD

Windows Software Mac Software


instalasi:

Mangga nginstal software ing komputer, lan nalika mbukak pisanan, you will then be prompted to activate your software. Sampeyan banjur bisa diwenehi link menyang kaca aktifitas. Mangga tindakake link lan isi ing wangun, dadi manawa kanggo kalebu nomer serial kanggo ngaktifake salinan free lunak RescuePRO®. Klik kene kanggo langkah-langkah dening-kanggo aktifitas

Yen komputer sing nginstall ing ora disambungake menyang internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, lan kita bisa nyedhiyani sampeyan Code Activation.

Hubungi kita, pilihen sistem operasi saka tombol ing ngisor iki lan nerusake kanggo wangun Contact Us kanggo sistem operasi. utawa utawa, monggo nelpon kita (US) toll-free (866) 603-2195, utawa lokal (727) 449-0891. Kanggo Eropah telpon +44 (0)115 704 3306


DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device