facebook RescuePRO® Делукс | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

RescuePRO® Делукс

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете овде за англиски страница кои можат да бидат преведени од страна на вашиот интернет пребарувач.


RescuePRO® Делукс

софтвер за Windows

Macintosh софтвер
Ако сте ја добиле на забава со вашите SanDisk® за слободна 2 година активирање на RescuePRO Делукс за SSD, Ве молиме следете ги упатствата подолу за да го симнете на вашиот Слободен 2-година активирање изградба на RescuePRO® Делукс за SSD софтвер:
1. Подолу ве молиме изберете што забава ќе ја добиете со SanDisk SSD.
>>>>Совет: Вашиот талон ќе каже RescuePRO® Делукс за SSD.
Овој софтвер е за SSD е (Цврста состојба дискови).
За флеш медиумите, како што се SD картички, microSD картички, USB драјвови, изберете RescuePRO® Делукс на врвот на оваа страница.

2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу за вашата избрана забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за вашите инструкции за добивање на код за активирање користење на вашиот сериски број RPSSD.
** Те молам забележи: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-00602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Сериски број, кој е отпечатен на вашата забава не е точна.
Тоа треба да започне со RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 сериски број на SanDisk да добие замена. **

RescuePRO® Делукс за SSD

софтвер за Windows Macintosh софтвер            
** Ова е погрешно испечатени забава


Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред