facebook RescuePRO® Deluxe | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

RescuePRO® Deluxe

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, klikoni këtu për një faqe anglisht që mund të përkthehet nga browseri juaj.


RescuePRO® Deluxe

Windows Software

Macintosh Software
Nëse keni marrë një kupon me SanDisk® tuaj për një të lirë 2 aktivizimi viti i RescuePRO Deluxe për SSD, Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë për shkarko tuaj të lirë 2-vjeçare aktivizimi ndërtuar e RescuePRO® Deluxe për software SSD:
1. Më poshtë ju lutem zgjidhni se cili kupon keni marrë me SanDisk SSD tuaj.
>>>>aluzion: kupon juaj do të thonë RescuePRO® Deluxe për SSD.
Ky software është për SSD-së (Solid State Drives).
Për mediat flash, të tilla si karta SD, kartat microSD, USB drives, zgjidhni RescuePRO® Deluxe në krye të kësaj faqe.

2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë kupon tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet tuaja në marrjen e një kod aktivizimi përdorur RPSSD numrin serial.
** Ju lutem vini re: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-00602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Numri serial që është e shtypur në kupon tuaj është e pasaktë.
Ajo duhet të fillojë me RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 numrin serik të SanDisk për të marrë një zëvendësim. **

RescuePRO® Deluxe për SSD

Windows Software Macintosh Software            
** Kjo është kupon shtypur gabimisht


të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital