facebook RescuePRO® DELUXE | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

RescuePRO® DELUXE

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik di dieu pikeun hiji halaman Inggris nu bisa ditarjamahkeun ku panyungsi anjeun.

2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPRID Anjeun.


RescuePRO® DELUXE

Windows Software

Mac Software




If you received a coupon with your SanDisk® for a free 2 aktivasina taun RescuePRO DELUXE pikeun SSD, punten turutan arah handap pikeun ngundeur haratis Anjeun 2 taun aktivasina ngawangun sahiji RescuePRO® DELUXE pikeun software SSD:
1. Handap sumangga milih mana Kupon anjeun nampi kalayan anjeun SanDisk SSD.
>>>>pitunjuk: Kupon anjeun bakal nyebutkeun RescuePRO® DELUXE pikeun SSD.
software Ieu keur SSD urang (Padet Propinsi drive).
Media flash, kayaning kartu SD, kartu microSD, USB drive, milih RescuePRO® DELUXE di luhur kaca ieu.

2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPSSD Anjeun.
** Punten Catet: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-00602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/for a correct serial number.
Jumlah serial anu dicitak dina Kupon anjeun lepat.
Sakuduna dimimitian ku RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 Jumlah serial pikeun SanDisk pikeun nampa ngagantian a. **
RescuePRO® DELUXE pikeun SSD

Windows Software Mac Software


parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, you will then be prompted to activate your software. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link jeung eusian bentuk, pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas anjeun tina software RescuePRO®. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina

Mun komputer nu keur masang on henteu nyambung ka internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, tur bisa nyadiakeun anjeun hiji Code aktivasina.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Taros Kami pikeun sistem operasi Anjeun. atawa Alternatipna, punten nelepon kami (urang) toll-free (866) 603-2195, atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306


DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun