facebook RescuePRO® SSD | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

RescuePRO® SSD

This page will detect your browser language in English or Japanese and display it in that respective language.

2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу за вашата избрана забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за вашите инструкции за добивање на код за активирање користење на вашиот сериски број RPSSD.
2. Копчето под избраната забава、Ве молиме изберете во зависност од вашиот оперативен систем。
3. RPSSDシリアル番号を使用し、Ве молиме да стапите код за активирање。Како да се добие Водење на процесот LC Техника активација Ве молиме проверете ги。

RescuePRO® Делукс

софтвер за Windows Mac Софтвер


Ве молиме да го инсталирате софтверот на компјутерот, и кога ќе се кандидира за прв пат, you will then be prompted to activate your software. тогаш ќе им се даде линк до страницата за активирање. Ве молиме следете го линкот и да се пополни во форма, be sure to include your serial number to activate your free copy of RescuePRO® SSD software. Кликни тука за чекор-по-чекор за активирање

Ако на компјутерот кој го инсталирате на не е поврзан на интернет, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, а ние може да ви обезбеди код за активирање.

Да не контактирате, Ве молиме да го изберете вашиот оперативен систем од копчињата подолу и да се продолжи на формуларот за контакт на вашиот оперативен систем. или алтернативно, Ве молиме јавете ни се (САД) бесплатниот (866) 603-2195, или на локално ниво (727) 449-0891. За Европа повик +44 (0)115 704 3306. For Japan, call +81-50-6861-8011, from inside Japan, call 050-6861-8011.

Инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер、За време на првата употреба е побарано е активиран、Се појавува линк до страницата за активирање。Ве молиме внесете потребните информации во форма во согласност со содржината на врската。Во тоа време,、RescuePRO® SSD ソフトウェアのシリアルコードを入力ください
Детали за методот на внесување(English)Ве молиме кликнете тука。

Ако на компјутерот на кој сакате да го инсталирате софтверот не е поврзан на интернет、Ве молиме да се однесува на барањето на активирање во поддршка RescuePRO® по e-mail。Ние обезбедуваме одделно код за активација。

私たちに連絡するには下記のボタンからお使いのオペレーティングシステムを選択しお使いのオペレーティングシステムの[お問い合わせフォーム]に進んでくださいまたはフリーダイヤル(866)603-2195またはローカル(727)449-0891までお問い合わせくださいヨーロッパの場合は+44(0)115 704 3306とします日本の場合は日本国内では+ 81-50-6861-8011(日本国内は050-6861-8011)としてください


Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред