facebook RescuePRO® SSD | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

RescuePRO® SSD

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në anglisht ose japonez dhe shfaqje në atë gjuhë përkatëse.

 

2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë kupon tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet tuaja në marrjen e një kod aktivizimi përdorur RPSSD numrin serial.
2. Butoni nën kupon zgjedhur、Ju lutem, përzgjidhni sipas sistemit tuaj operativ。
3. RPSSDシリアル番号を使用し、Ju lutemi të marrë kodin e aktivizimit。Si të merrni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Ju lutem kontrolloni。

 


RescuePRO® Deluxe

Windows Software Mac Software


Ju lutem instaloni software në kompjuter, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, you will then be prompted to activate your software. Ju pastaj do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe plotësoni formularin, be sure to include your serial number to activate your free copy of RescuePRO® SSD software. Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin

Nëse kompjuteri që jeni duke instaluar nuk është e lidhur me internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, dhe ne mund t'ju japin një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë në formë të na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ose në mënyrë alternative, ju lutem na telefononi (SHBA) toll Free (866) 603-2195, ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për thirrjen e Evropës +44 (0)115 704 3306. For Japan, call +81-50-6861-8011, from inside Japan, call 050-6861-8011.

Instaloni software në kompjuterin tuaj、Gjatë përdorimit të parë nxitet është aktivizuar、Një lidhje në faqen e aktivizimit duket。Ju lutem shkruani informacionin e nevojshëm në formën, në përputhje me përmbajtjen e lidhjes。Në atë kohë、RescuePRO® SSD ソフトウェアのシリアルコードを入力ください
Detajet e metodës së input(anglisht)Ju lutem klikoni këtu。

Nëse kompjuteri në të cilën ju dëshironi të instaloni software nuk është e lidhur me internet、Ju lutem referojuni në kërkesën e aktivizimit në mbështetje RescuePRO® me e-mail。Ne të sigurojë veç e veç një kod aktivizimi。

私たちに連絡するには下記のボタンからお使いのオペレーティングシステムを選択しお使いのオペレーティングシステムの[お問い合わせフォーム]に進んでくださいまたはフリーダイヤル(866)603-2195またはローカル(727)449-0891までお問い合わせくださいヨーロッパの場合は+44(0)115 704 3306とします日本の場合は日本国内では+ 81-50-6861-8011(日本国内は050-6861-8011)としてください

 

** Ju lutem vini re: Should you have a coupon for RescuePro Deluxe for SSD with a serial number that begins with RPDLX-0602,
you should contact SanDisk at
http://www.sandisk.com/about-sandisk/contact-us/ for a correct serial number.
Numri serial që është e shtypur në kupon tuaj është e pasaktë.
Ajo duhet të fillojë me RPSSD
You will then need to provide your complete RPDLX-0602 numrin serik të SanDisk për të marrë një zëvendësim. **
** Kjo është kupon shtypur gabimisht

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital