facebook RescuePRO® SSD | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

RescuePRO® SSD

This page will detect your browser language in English or Japanese and display it in that respective language.

2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPSSD Anjeun.
2. Tombol di handap Kupon dipilih、Mangga pilih nurutkeun sistem operasi Anjeun。
3. RPSSDシリアル番号を使用し、Mangga meunang kode aktivasi。Kumaha carana meunangkeun Guide Prosés LC Tech aktivasina Mangga pariksa。

RescuePRO® DELUXE

Windows Software Mac Software


Mangga install software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, you will then be prompted to activate your software. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link jeung eusian bentuk, be sure to include your serial number to activate your free copy of RescuePRO® SSD software. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina

Mun komputer nu keur masang on henteu nyambung ka internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, tur bisa nyadiakeun anjeun hiji Code aktivasina.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Taros Kami pikeun sistem operasi Anjeun. atawa Alternatipna, punten nelepon kami (urang) tol bébas (866) 603-2195, atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306. For Japan, call +81-50-6861-8011, from inside Japan, call 050-6861-8011.

Install software nu aya dina komputer、Salila pamakéan kahiji ditanya diaktipkeun、Hiji kakait ka kaca aktivasina mucunghul。Mangga asupkeun inpo diperlukeun dina formulir nu luyu jeung eusi link。Waktu éta、RescuePRO® SSD ソフトウェアのシリアルコードを入力ください
Wincik metodeu input(Inggris)Mangga klik di dieu。

Mun komputer dina nu rék install software henteu nyambung ka Internet、Mangga tingal paménta aktivasina di rojongan RescuePRO® ku e-mail。Urang nyadiakeun misah hiji kode aktivasi。

私たちに連絡するには下記のボタンからお使いのオペレーティングシステムを選択しお使いのオペレーティングシステムの[お問い合わせフォーム]に進んでくださいまたはフリーダイヤル(866)603-2195またはローカル(727)449-0891までお問い合わせくださいヨーロッパの場合は+44(0)115 704 3306とします日本の場合は日本国内では+ 81-50-6861-8011(日本国内は050-6861-8011)としてください


DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun