facebook RP 2 YR kopje të punës | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

RP 2 YR kopje të punës

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, klikoni këtu për një faqe anglisht që mund të përkthehet nga browseri juaj.
 

 

2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë kupon tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet tuaja në marrjen e një kod aktivizimi përdorur RPRID numrin serial.
2. Butoni nën kupon zgjedhur、Ju lutem, përzgjidhni sipas sistemit tuaj operativ。
3. Përdorni numrin serik RPRID、Ju lutemi të marrë kodin e aktivizimit。Si të merrni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Ju lutem kontrolloni。

2. Ju lutemi zgjidhni butonin për sistemin tuaj operativ. Ky buton është e vendosur nën blerjen e zgjedhur.
3. Për të mësuar se si të marrë kodin tuaj aktivizimi nëpërmjet numrin tuaj serik RPRID, vizitë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide
2. Zgjidh një nga kupon zgjedhur që ndodhet nën butonat për të zgjedhur sistemin tuaj operativ.
3. lea në LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime për të marrë një kod aktivizimi nga numri RPRID saj serial.
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë kuponat tuaj të zgjedhur, sistemi juaj operativ entsprichtt.
3. Ju lutemi lexoni LC Tech udhëzimet procesin e aktivizimit dhe ndiqni udhëzimet, një kod aktivizimi përdorur RPRIDzu të marrë numrin serial.
2. Bëni zgjedhjen tuaj nga、Button poshtë kupon me sistemin tuaj operativ që korrespondon me një zgjedhur。
3. Kur përdorni numrin tuaj serial për të marrë RPRID kodin e aktivizimit,Ju lutem shikoni në lidhje me operacionet tuajLC Tech Aktivizimi Procesi Guide。
2. Zgjidhni një nga butonat më poshtë për të zgjedhur kuponat në varësi të sistemit operativ që përdorni.
3. Rreth asaj se si për të marrë një kod aktivizimi duke përdorur numrin tuaj serik RPRID
LC Tech Aktivizimi Procesi GuideJu lutem referojuni në.
2. Kliko një nga butonat më poshtë kuponin që keni zgjedhur, që përputhet me sistemin tuaj operativ.
3. ju lutem referojuni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime se si për të marrë një kod aktivizimi me numër serial RPRID.
2. Ndër butonat që shfaqen nën kupon tuaj të zgjedhur, Zgjidhni butonin që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Referojuni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Për të parë udhëzimet për kodin e aktivizimit Nëpërmjet numrin serik RPRID tuaj.
2. ju lutem, nën klik zgjedhur kupon, të përshtatshme për sistemin tuaj operativ.
3. ju lutem, ju lutem lexoni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime se si për të marrë një kod aktivizimi përdorur një numër serial RPRID.

2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë fletës së të zgjedhur që janë në përputhje me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutem kontrolloni LC Tech Aktivizimi Procesi Guide Për udhëzime se marrjen aktivizimin duke përdorur numrin tuaj serik që fillon me kodin shkurtim RPRID.
2. ju lutem, zgjidhni një nga butonat më poshtë për kuponin tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet e tij se si për të marrë një kod aktivizimi duke përdorur numrin tuaj serik RPRID.
2. button tuaj të zgjedhur kupon më poshtë për të zgjedhur një që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. rishikim LC Tech Aktivizimi Procesi Guide udhëzimet tuaja për të marrë një kod aktivizimi duke përdorur numrin tuaj RPRID serial.


 

Windows Software

Macintosh Software
 

2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë kupon tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet tuaja në marrjen e një kod aktivizimi përdorur RPSSD numrin serial.
RescuePRO® Deluxe për SSD

Windows Software Macintosh Software


instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuter, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, you will then be prompted to activate your software. Ju pastaj do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe plotësoni formularin, të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®. Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin

Nëse kompjuteri që jeni duke instaluar nuk është e lidhur me internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, dhe ne mund t'ju japin një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë në formë të na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ose në mënyrë alternative, ju lutem na telefononi (SHBA) toll Free (866) 603-2195, ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për thirrjen e Evropës +44 (0)115 704 3306

Si për të instaluar:

Instaloni software në kompjuterin tuaj、Gjatë përdorimit të parë nxitet është aktivizuar、Një lidhje në faqen e aktivizimit duket。Ju lutem shkruani informacionin e nevojshëm në formën, në përputhje me përmbajtjen e lidhjes。Në atë kohë、Ju lutemi shkruani RescuePRO® software kodi serial të。
Detajet e metodës së input(anglisht)Ju lutem klikoni këtu。

Nëse kompjuteri në të cilën ju dëshironi të instaloni software nuk është e lidhur me internet、Ju lutem referojuni në kërkesën e aktivizimit në mbështetje RescuePRO® me e-mail。Ne të sigurojë veç e veç një kod aktivizimi。

instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuter. Kur ju filloni të parë, ju do të kërkohet për të aktivizuar software tuaj. Ju do të keni qasje në një lidhje të marrë ju në faqen e aktivizimit. Ju lutem klikoni mbi link dhe plotësoni formularin, të jetë i sigurt për të specifikojë numrin serial për të marrë versionin tuaj të lirë të software RescuePRO®.
Kliko këtu për një hap të aktivizimit nga udhëzues hap.

Nëse kompjuteri në të cilën ju instaloni nuk ka qasje në internet, është e mundur që të dërgoni një kërkesë për numrin e aktivizimit të RescuePRO® Mbështetje për të marrë një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni poshtë butonin që korrespondon me sistemin tuaj operativ dhe të plotësoni formularin e kontaktit, ose na telefononi në (866) 603-2195 (Numri për SHBA) ose (727) 449-0891. për Evropën, ju lutem kontaktoni +44 (0)115 704 3306.

instalim:

Instaloni software në kompjuter dhe, Kur përdorni për herë të parë, ju do të nxitet për të aktivizuar. për të bërë këtë, ju do të merrni një lidhje që do të drejtojë ju tek faqja e aktivizimit. Shkruani lidhjen dhe plotësoni formularin. Të jetë i sigurt që të përfshijë numrin tuaj serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®.
Kliko këtu për një udhëzues të hapave të nevojshme për aktivizimin.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar atë nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni numrin kërkesën tuaj me email e aktivizimit për të mbështetur RescuePRO® dhe ne do të ju dërgoj një kod aktivizimi.

për të na kontaktoni, zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat e mëposhtme dhe plotësoni formularin e kontaktit për sistemin tuaj operativ. Ju gjithashtu mund të telefononi falas (I. UU.) al (866) 603-2195 ose në nivel lokal në (727) 449-0891. Për thirrje në Evropë, Mark +44 (0)115 704 3306

instalim:

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj. Kur ju filloni atë për herë të parë, Ju do të kërkohet, Për të aktivizuar software tuaj. Ju pastaj do të merrni një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutem ndiqni këtë lidhje dhe të plotësoni formularin. Të jetë i sigurt për të hyrë në numrin serial, për të aktivizuar një kopje falas të RescuePRO®Software.
Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për të aktivizuar.

Nëse kompjuteri nuk është i lidhur me instaluar software në internet, Ju mund të dërgoni numrin kërkesën tuaj aktivizimit me e-mail për mbështetjen RescuePRO®, kështu që ne mund t'ju japin me një kod aktivizimi në dispozicion.

Të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni një nga butonat më poshtë në bazë të sistemit tuaj operativ dhe të vazhdojë me kontakt përkatës. ose alternativisht, na telefononi në (SHBA) toll Free (866) 603-2195 nën ose në vend (727) 449-0891 një. Thirrjet nga Evropa +44 (0) 115 704 3306

instaloj:

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj,Kur ju së pari të drejtuar software,Merre shpejtë,Ju lejon të aktivizoni software tuaj。atëherë,Ju do të merrni një lidhje,Kjo lidhje mund të hyni në faqen e aktivizimit。Ju lutem klikoni në faqen Lidhje,Plotësoni formularin,Sigurohuni që numrat tuaj serial,Në mënyrë që të aktivizoni versionin tuaj të lirë të software RescuePRO®。 Kliko këtu,Shiko udhëzues hap pas aktivizimit.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar software pa internet,Ju mund të dërgoni e-mail për të RescuePRO® mbështetur nga kodin e aktivizimit e aplikimit,Ne mund t'ju japin me një kod aktivizimi。

Për të marrë në kontakt me ne,Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat e mëposhtme,Pastaj hyjnë sistemin tuaj operativ i përshtatshëm për të na kontaktoni formë,Ne gjithashtu mund të telefononi (US) numri-free(866) 603-2195,Ose telefonike lokale(727) 449-0891,Europe +44 (0)115 704 3306

instalim:

Kur ju instaloni software në kompjuterin tuaj, të drejtuar për herë të parë, Ju do të nxitet për të aktivizuar software tuaj. Pastaj vjen një lidhje në faqen e aktivizimit. Ju lutemi plotësoni formularin duke ndjekur lidhjen. Ju lutemi plotësoni numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®
Kliko këtu për të ndjekur hap pas hapi instruksionet për aktivizimin.

Nëse kompjuteri që ju keni instaluar nuk është e lidhur me internet, E Mbështetjes RescuePRO® Ju mund të kërkoni një kod aktivizimi me kërkesën e-mail. Në këtë rast, ju mund të sigurojë kodin tuaj aktivizimi për ju

Për konsultim Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonin më poshtë. Ju lutemi plotësoni formularin e të na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ndryshe, Pa pagesë Numri Call (SHBA)(866) 603-2195 Ose kodi i zonës (727) 449-0891Ju lutem mos ngurroni të telefononi. numri evropiane +44 (0) 115 704 3306 është.

instalimi:

Instaloni software në kompjuterin tuaj, dhe kur ju të kandidojë për herë të parë, ju do të nxitet për të aktivizuar software. Ju do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ndiqni lidhjen dhe plotësoni formularin, duke u siguruar që të përfshijë numrin serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®.
Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapipër aktivizimin.

Nëse kompjuteri në të cilën ju jeni të instalimit të softuerit nuk është e lidhur me internet, ju mund të paraqesë numrin tuaj të RescuePRO® kërkesës mbështetje aktivizimit, dhe ne do të ju jap një kod aktivizimi.

kontakt, zgjidhni tuaj të sistemit operativ duke klikuar butonin më poshtë dhe plotësoni formularin Na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ose, alternativ, telefonaci (SHBA) numrin e gjelbër (866) 603-2195, në nivel lokal (727) 449-0891. Për Evropën për të thirrur +44 (0) 115 704 3306

instalim:

Instaloni software në kompjuterin tuaj, Dhe kohen e saj të parë, Nxitet për të aktivizuar software. atëherë, Ju do të merrni një lidhje për të ekzekutueshme. Të hapur lidhjen dhe të plotësoni formularin. Të jetë i sigurt për të vini re numrin serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®. Kliko këtu për fazat Operacioni Guide.

Nëse kompjuteri jeni duke instaluar software nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni e-mail”Me numrin e operacionit mbështetje aplikimi RescuePRO®, Dhe ne do të ju ofrojë me një kod aktivizimi.

Për të na kontaktoni, Zgjidhni tuaj të sistemit operativ në mesin butonat e mëposhtme dhe të vazhdojë Na kontaktoni (Na Kontaktoni) Të rëndësishme për sistemin tuaj operativ. ose, na telefononi (SHBA”në) Numri Toll-free(866) 603-2195, Ose një thirrje lokale(727) 449-0891. biseda Evropian, Telefononi +44 (0)115 704 3306

instalim:

ju lutem, instaloni software në kompjuterin tuaj dhe të, Kur ju drejtuar atë për herë të parë, ju do të nxitet për të aktivizuar software. Ju pastaj do të merrni një lidhje në faqen e aktivizimit. ju lutem, klikoni mbi linkun dhe të plotësoni formularin, Shkruani numrin serial për të aktivizuar një kopje falas të programit RescuePRO®. Kliko këtu për walkthrough, procesin e aktivizimit.

Nëse kompjuteri juaj, në të cilën ju instaloni programin, nuk janë të lidhura me internet, ju mund të dërgoni një e-mail numër kërkesës aktivizimi në mbështetje RescuePRO®, dhe ne do t'ju dërgojmë kodin e kërkuar e aktivizimit

Për të na kontaktoni, zgjedh, ju lutem, sistemin e saj operativ duke shtypur butonin e duhur poshtë dhe të shkojnë në formën e trajtimit për të mbështetur për sistemin tuaj operativ. Ju mund të na telefononi (Numri i lirë në SHBA) (866) 603-2195, ose një zgjatje lokale (727) 449-0891. Mbështetje për një numër të klientëve evropiane +44 (0)115 704 3306

:instalim

Ju lutem instaloni software në kompjuterin tuaj, dhe kur ajo shkon për herë të parë, ju do të kërkohet për të aktivizuar programin. Pas kësaj ju do të jepet një lidhje me një faqe aktivizim. Ju lutem ndiqni lidhjen dhe të plotësoni formularin, dhe të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar një version falas të programit RescuePRO®. Kliko këtu për të marrë një plan për të hapi udhëzues aktivizimit

Nëse pajisja jeni duke instaluar atë të lidhur në internet nuk është, ju mund të dërgoni një numër kërkesë për aktivizimin tuaj për mbështetje teknike për RescuePRO®, ne mund t'ju japin kodin e aktivizimit.

Të na kontaktoni, ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë, dhe të ndjekin-up për modelin “Na Kontaktoni” Për sistemin tuaj operativ. Ose si alternativë, ju mund të na kontaktoni në numrin falas në Shtetet e Bashkuara(866) 603-2195 Ose thirrje lokale.(727) 449-0891
Për të lidhur nga Evropa: +44 (0)115 704 3306

instalim:

Instaloni software në kompjuterin tuaj dhe pastaj të drejtuar atë për herë të parë, Kjo pastaj do të përcillet për të aktivizuar software tuaj. Ju pastaj do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ndiqni lidhjen dhe plotësoni në formuário, duke u siguruar që të përfshijë numrin tuaj serik për të aktivizuar një kopje falas të programeve RescuePRO®.
Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin.

Nëse kompjuteri është bërë kur instalimi nuk është e lidhur me internet, Ju mund të dërgoni numrin kërkesën tuaj aktivizimit për RescuePRO® Mbështetje dhe mund t'ju japin me një kod aktivizimi

Për të na kontaktoni, zgjidhni sistemin tuaj operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë në formë kontakti për sistemin tuaj operativ. ose, alternativ, na telefononi (SHBA), për numrin e lirë (866) 603-2195 ose në nivel lokal (727) 449-0891. Për thirrjen e Evropës +44 (0)115 704 3306

instalim:

Instaloni software në kompjuter, Dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, Ju do të nxitet për të aktivizuar software tuaj. Atëherë ju do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. Ndiqni lidhjen dhe të plotësoni formularin, RescuePRO® kopje falas të programeve, të jetë i sigurt për të përfshirë numrin serial për të aktivizuar. Kliko për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin në.

Janë instaluar në kompjuter nuk është e lidhur me internet, Kështu që ju mund numri i e-mail kërkesën tuaj aktivizimit të RescuePRO® mbështetje, Dhe ne mund t'ju japin me një kod aktivizimi.

Na kontaktoni, Ju lutem zgjidhni tuaj të sistemit operativ nga butonat më poshtë dhe të vazhdojë për të formuar na kontaktoni për sistemin tuaj operativ. ose në mënyrë alternative, Ju lutem na tregoni (SHBA) Toll Free (866) 603-2195, ose në nivel lokal (727) 449-0891 Call. Thirrjet në Evropë +44 (0) 115 704 3306

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital