facebook RP 2 YR salinan digawé | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

RP 2 YR salinan digawé

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik di dieu pikeun hiji halaman Inggris nu bisa ditarjamahkeun ku panyungsi anjeun.
 

 

2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPRID Anjeun.
2. Tombol di handap Kupon dipilih、Mangga pilih nurutkeun sistem operasi Anjeun。
3. Paké jumlah serial RPRID、Mangga meunang kode aktivasi。Kumaha carana meunangkeun Guide Prosés LC Tech aktivasina Mangga pariksa。

2. Mangga pilih tombol pikeun sistem operasi Anjeun. Tombol ieu perenahna sahandapeun nu meuli dipilih.
3. Pikeun neuleuman kumaha carana nampa kodeu aktivasi liwat angka serial Anjeun RPRID, nganjang Guide Prosés LC Tech aktivasina
2. Pilih salah sahiji Kupon dipilih ayana di handapeun tombol pikeun milih sistem operasi Anjeun.
3. Lea di Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah pikeun ménta hiji kode aktivasi ku angka RPRID serial na.
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap kupon dipilih Anjeun, sistem operasi Anjeun entsprichtt.
3. Mangga baca LC Tech parentah prosés aktivasina tur turutan parentah, hiji kodeu aktivasi maké RPRIDzu anjeun nampi angka serial.
2. Jieun pilihan Anjeun tina、Tombol di handap Kupon kalawan sistem operasi Anjeun pakait ka dipilih。
3. Lamun maké angka serial Anjeun pikeun ménta kodeu aktivasi RPRID,Mangga tingali nu patali jeung operasi anjeunGuide Prosés LC Tech aktivasina。
2. Milih salah sahiji tombol di handap pikeun milih kupon gumantung kana sistem operasi anjeun maké.
3. Ngeunaan kumaha carana ngahasilkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial Anjeun RPRID
Guide Prosés LC Tech aktivasinaMangga tingal.
2. Klik salah sahiji tombol di handap Kupon ti tos dipilih, nu cocog sistem operasi Anjeun.
3. mangga tingal Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah tentang kumaha cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi kalawan jumlah serial RPRID.
2. Diantara tombol nu némbongan handapeun Kupon dipilih Anjeun, Pilih tombol nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Tingal Guide Prosés LC Tech aktivasina Ningali parentah pikeun kode aktivasi Ngaliwatan angka RPRID serial Anjeun.
2. mangga, di handapeun Kupon klik dipilih, luyu jeung sistem operasi Anjeun.
3. mangga, mangga baca Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah tentang kumaha cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi maké angka serial RPRID.

2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap voucher dipilih anu cocog sareng sistem operasi Anjeun.
3. Mangga parios Guide Prosés LC Tech aktivasina Pikeun parentah nu aya dina sia aktivasina nu maké angka serial anjeun nu dimimitian ku kode singketan RPRID.
2. mangga, milih salah sahiji tombol di handap pikeun Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah-Na dina cara ngahasilkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial Anjeun RPRID.
2. Tombol Kupon Anjeun dipilih di handap pikeun milih salah sahiji anu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. tingalian Guide Prosés LC Tech aktivasina parentah anjeun pikeun ménta hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPRID Anjeun.


 

Windows Software

Macintosh Software




 

2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPSSD Anjeun.
RescuePRO® DELUXE pikeun SSD

Windows Software Macintosh Software


parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, you will then be prompted to activate your software. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link jeung eusian bentuk, pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas anjeun tina software RescuePRO®. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina

Mun komputer nu keur masang on henteu nyambung ka internet, you may email your activation request number to RescuePRO® Support, tur bisa nyadiakeun anjeun hiji Code aktivasina.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Taros Kami pikeun sistem operasi Anjeun. atawa Alternatipna, punten nelepon kami (urang) tol bébas (866) 603-2195, atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306

Kumaha carana install:

Install software nu aya dina komputer、Salila pamakéan kahiji ditanya diaktipkeun、Hiji kakait ka kaca aktivasina mucunghul。Mangga asupkeun inpo diperlukeun dina formulir nu luyu jeung eusi link。Waktu éta、Mangga lebetkeun dina software RescuePRO® kode serial tina。
Wincik metodeu input(Inggris)Mangga klik di dieu。

Mun komputer dina nu rék install software henteu nyambung ka Internet、Mangga tingal paménta aktivasina di rojongan RescuePRO® ku e-mail。Urang nyadiakeun misah hiji kode aktivasi。

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu dina komputer. Lamun anjeun mimiti mimitian, Anjeun bakal dipénta pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun bakal boga aksés ka link nu nyokot anjeun dina kaca aktivasina. Mangga klik link na ngalengkepan bentuk, pastikeun pikeun nangtukeun jumlah serial Anjeun pikeun nampa Vérsi bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun hambalan aktivasina ku pituduh hambalan.

Mun komputer dina nu install boga aksés Internét, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngirim nu menta angka aktivasina mun RescuePRO® Rojongan pikeun nampa hiji kode aktivasi.

Ngahubungan kami, mangga pilih di handap tombol pakait jeung sistem operasi anjeun sarta ngalengkepan bentuk kontak, atanapi nelepon kami di (866) 603-2195 (tol pikeun AS) atawa (727) 449-0891. pikeun Éropah, punten wartosan +44 (0)115 704 3306.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu dina komputer tur, Lamun ngagunakeun pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun. ngalakonan ieu, anjeun bakal nampa tumbu anu bakal langsung anjeun ka kaca aktivasina. Lebetkeun link jeung ngalengkepan bentuk. Pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun panduan hambalan diperlukeun pikeun aktivasi.

Mun komputer anjeun masang eta henteu nyambung ka internét, Anjeun bisa ngirim pamenta aktivasina angka anjeun ku email kana ngarojong RescuePRO® sarta kami bakal dikirim anjeun hiji Code aktivasina.

ngahubungan kami, pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap sarta ngalengkepan bentuk kontak pikeun sistem operasi Anjeun. Anjeun oge bisa nelepon haratis (OF. UU.) al (866) 603-2195 atanapi lokal di (727) 449-0891. Pikeun nelepon di Éropa, tanda +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Mangga install software nu aya dina komputer. Sawaktos anjeun ngawitan eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal dipénta, Pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun lajeng bakal nampa tumbu ka kaca aktivasina. Mangga nuturkeun link ieu sareng ngeusian formulir. Pastikeun pikeun nuliskeun angka serial Anjeun, pikeun ngaktipkeun salinan bébas anjeun tina RescuePRO®Software.
Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan pikeun ngaktipkeun.

Mun komputer henteu nyambung ka install software dina Internét, Anjeun bisa ngirim angka pamundut aktivasina anjeun ku e-mail ka rojongan RescuePRO®, sangkan bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi sadia.

Ngahubungan kami, mangga pilih salah sahiji tombol di handap luyu jeung sistem operasi anjeun sarta lumangsungna jeung kontak masing-masing. atanapi Alternatipna, nelepon kami di (urang) tol bébas (866) 603-2195 sahandapeun atawa dina situs (727) 449-0891 hiji. Nelepon ti Éropa +44 (0) 115 704 3306

masang:

Mangga install software nu aya dina komputer,Lamun anjeun mimiti ngajalankeun software nu,nampi ajakan,Ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngaktipkeun software Anjeun。terus,Anjeun bakal meunang link,link ieu bisa ngakses kaca aktivasina。Mangga klik dina kaca tumbu,Ngeusian formulir,Pastikeun yén angka serial Anjeun,Dina urutan pikeun ngaktipkeun Vérsi bébas Anjeun sofwer RescuePRO®。 Klik di dieu,Témbongkeun pituduh aktivasina hambalan.

Mun komputer anjeun masang software tanpa Internét,Anjeun bisa ngirim e-mail ka RescuePRO® dirojong ku kodeu aktivasi aplikasi,Bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi。

Pikeun meunang di kabaran ku kami,Mangga pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap,Terus asupkeun sistem operasi Anjeun cocog pikeun ngahubungan kami ngabentuk,Urang ogé bisa nelepon (AS) tol bébas(866) 603-2195,Atawa telepon lokal(727) 449-0891,Éropa +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Lamun anjeun masang software dina komputer anjeun, ngajalankeun munggaran, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Lajeng datang tumbu ka kaca aktivasina. Mangga ngeusian formulir ku handap link. Mangga eusian kaluar angka serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®
Klik di dieu pikeun nuturkeun parentah hambalan-demi-hambalan keur ngaktipkeun.

Mun komputer nu tos Anjeun dipasang teu nyambung ka Internet, The RescuePRO® Rojongan Anjeun tiasa menta hiji kode aktivasi ku pamundut e-mail. Dina kasus eta, anjeun bisa nyadiakeun kode aktivasi anjeun ka anjeun

Pikeun Konsultasi Mangga pilih sistem operasi anjeun ti tombol di handap. Mangga eusian formulir Taros Kami ka sistem operasi Anjeun. sabalikna, Bébas Telepon Jumlah (AS)(866) 603-2195 Atawa kode area (727) 449-0891Mangga ngarasa Luncat ka nelepon. jumlah Éropa +44 (0) 115 704 3306 The.

Masang:

Install software nu aya dina komputer, jeung pas ngajalankeun pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun software nu. Anjeun bakal jadi disadiakeun panumbu ka kaca aktivasina. Tuturkeun tumbu tur ngalengkepan bentuk, mastikeun ngawengku jumlah serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalanpikeun aktivasi.

Mun komputer on mana anjeun masang software henteu nyambung ka Internet, anjeun tiasa ngalebetkeun angka anjeun RescuePRO® pamundut rojongan aktivasina, sarta kami bakal mere Anjeun hiji kode aktivasi.

hubungan, pilih sistem operasi anjeun ku ngaklik tombol di handap sarta ngeusian formulir Contact us keur sistem operasi Anjeun. atawa, Alternatipna, telefonaci (urang) jumlah héjo (866) 603-2195, lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah pikeun nelepon +44 (0) 115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu aya dina komputer, Jeung sési kahijina, Ditanya jang ngaktipkeun software nu. terus, Anjeun bakal nampa tumbu ka laksana nu. Ngakses link jeung ngeusian formulir. Pastikeun catetan jumlah serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®. Klik di dieu pikeun Guide fase operasi.

Mun komputer anjeun masang software henteu nyambung ka Internet, Anjeun bisa ngirim e-mail”Ka angka operasi rojongan aplikasi Anjeun RescuePRO®, Sarta kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi.

Ngahubungan kami, Milih sistem operasi Anjeun di kalangan tombol di handap na Lumangsungna Taros Kami (Taros Kami) Relevan pikeun sistem operasi Anjeun. atawa, nelepon kami (AS”dina) Jumlah tol bébas(866) 603-2195, Atawa panggero lokal(727) 449-0891. paguneman Éropa, nelepon +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

mangga, install software nu dina komputer anjeun sarta, Lamun anjeun ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun software nu. Anjeun lajeng bakal nampa tumbu ka kaca aktivasina. mangga, klik link jeung ngeusian formulir, Asupkeun nomer serial pikeun ngaktipkeun salinan bébas tina program éta RescuePRO®. Klik di dieu pikeun walkthrough, prosés aktivasina.

Mun komputer, on nu install program, teu nyambung ka Internet, Anjeun bisa ngirim hiji e-mail angka pamundut aktivasina di rojongan RescuePRO®, sarta kami bakal dikirim Anjeun kode aktivasi nu dipénta

Ngahubungan kami, milih, mangga, sistem operasi na ku mencét tombol luyu handap tur buka formulir perlakuan ka ngarojong pikeun sistem operasi Anjeun. Anjeun tiasa nelepon kami (tol-haratis dina AS) (866) 603-2195, atawa extension lokal (727) 449-0891. Rojongan pikeun Jumlah klien Éropa +44 (0)115 704 3306

:parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Mangga install software nu aya dina komputer, sarta lamun eta ngalir pertama kalina, anjeun bakal dipenta pikeun ngaktipkeun program. Sanggeus nu bakal dibéré link ka aktivasina kaca. Mangga nuturkeun link jeung ngeusian formulir, sarta pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun versi bébas program RescuePRO®. Klik di dieu pikeun meunangkeun rencana ka lengkah pituduh aktivasina

Mun alat anjeun masang eta disambungkeun ka Internet teu, anjeun bisa ngirim sababaraha Nyuhunkeun aktivasina anjeun pikeun rojongan teknis pikeun RescuePRO®, urang bisa nyadiakeun Anjeun kodeu aktivasi.

Ngahubungan kami, mangga milih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap, tur turutan-up ka model “Taros Kami” Pikeun sistem operasi Anjeun. Atawa alternatip sejen, Anjeun bisa ngontak kami on jumlah tol bébas di Amérika Serikat(866) 603-2195 Atawa panggero lokal.(727) 449-0891
To connect ti Éropa: +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu aya dina komputer lajeng ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Bakal lajeng diteraskeun pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Anjeun bakal lajeng dibikeun tumbu ka kaca aktivasina. Tuturkeun tumbu jeung eusian formuário, mastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun salinan bébas Anjeun sofwer RescuePRO®.
Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina.

Mun komputer téh dimana lakukeun instalasi teu nyambung ka internet, Anjeun bisa ngirim angka pamundut aktivasina anjeun RescuePRO® Rojongan tur bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji Code aktivasina

Ngahubungan kami, milih sistem operative anjeun tina tombol di handap sarta neruskeun ka formulir Kontak pikeun sistem operasi Anjeun. atawa, Alternatipna, telepon kami (AS), pikeun angka bébas (866) 603-2195 atanapi lokal (727) 449-0891. Pikeun Éropah panggero +44 (0)115 704 3306

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:

Install software nu dina komputer, Jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya pikeun ngaktipkeun software Anjeun. Satuluyna anjeun bakal dibéré link ka kaca aktivasina. Tuturkeun tumbu jeung ngeusian formulir, RescuePRO® salinan bébas Anjeun sofwer, pastikeun ngawengku jumlah serial Anjeun pikeun ngaktipkeun. Klik pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina on.

Nu dipasang dina komputer henteu nyambung ka Internet, Ku kituna bisa Jumlah e-mail pamundut aktivasina anjeun ka RescuePRO® rojongan, Tur bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji kode aktivasi.

Kami ngahubungan, Mangga pilih sistem operasi Anjeun ti tombol di handap tur lumangsungna pikeun ngabentuk ngahubungan kami pikeun sistem operasi Anjeun. atawa Alternatipna, Mangga hayu urang nyaho (AS) tol Free (866) 603-2195, atawa lokal (727) 449-0891 Nelepon. Télépon ka Éropa +44 (0) 115 704 3306

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun