Over

Configuratie

Testen

Rapportering

Contact

Digital Media Doctor™

Digital Media Doctor™ kan testen, benchmark, en opbrengsrapporten over bijna allerlei verwijderbare digitale media. Kenmerkend innovatieve testende algoritmen, toont Digital Media Doctor™ een rapport over hoe goed functioneren de media.

Digital Media Doctor™ de werken met het meeste USB, FireWire of andere Digitale lezers van Media, en kunnen de verwijderbare digitale media van de Loodsen van de Palm, de apparaten van Windows CE, Digitale Camera's en Camcorders, MP3 spelers, Digitale Registreertoestellen en andere apparaten testen. Als u bij de prestaties of de betrouwbaarheid van uw media betrokken bent, kan Digital Media Doctor™ helpen. Eenvoudig om interface te gebruiken maakt het gemakkelijk om uw media met enkel een paar muis te diagnostiseren klikt!b>

LC Technology internationale licentie-overeenkomst

Exportbericht

Amerikaanse exportregels: U gaat akkoord dat u deze producten niet exporteert of her-exporteert aan enig land, persoon, entiteit of eindgebruiker onderworpen aan de Amerikaanse exportrestricties. Landen met restricties zijn momenteel maar niet noodzakelijk beperkt tot Cuba, Iran, Irak, Libië, Noord-Korea en Syrië. U garandeert en vertegenwoordigt dat noch het U.S.A. Bureau of Export Administration noch enig andere federaal agentschap uw exportprivileges heeft opgeschort, herroepen of geweigerd.

Software licentie-overeenkomst

Lees de algemene voorwaarden van deze licentie-overeenkomst zorgvuldig door. Het programma bevat copyrights en is onder licentie (niet verkocht). Door het downloaden of anderszins ontvangen van een kopie van het programma accepteert u en gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van deze licentie-overeenkomst. Deze licentie-overeenkomst vertegenwoordigt de gehele overeenkomst betreffende het programma tussen u en LC Technology International, Inc (hierna te noemen 'licentiegever') en zij vervangt enig voorafgaand voorstel, representatie of overeenstemming tussen de partijen.

1. TOEKENNING VAN DE LICENTIE. Deze overeenkomst kent u de volgende rechten toe:

a) Software. U kunt één kopie van de Software installeren en gebruiken op een enkele computer, tenzij anderszins schriftelijk door LC Technology International, Inc. toegewezen.

b) Opslag/netwerkgebruik. U kunt eveneens een kopie van de Software opslaan en installeren op een opslagapparaat, zoals een netwerkserver, alleen gebruikt om de Software te installeren en te draaien op uw andere computers via een intern netwerk; echter, u moet een licentie aanvragen en volledig besteden aan elke aparte computer waarop de Software is geïnstalleerd of wordt gedraaid van het opslagapparaat. Een licentie voor de Software mag niet gedeeld worden of dienovereenkomstig op verschillende computers gebruikt worden.

c) Licentiepakket. Als u deze overeenkomst in een LC Technology licentiepakket heeft aangevraagd, kunt u het aantal aanvullende kopieën van het gedeelte van de computersoftware van de Software maken, toegestaan op de geprinte kopie van deze Overeenkomst, en u mag elke kopie gebruiken op de hierboven gespecificeerde manier.

2. BESCHRIJVING VAN ANDERE RECHTEN EN BEPERKINGEN.

a) Beperkingen op het herzien van de techniek, desintegratie en ontleding. U mag de Software niet herzien, desintegreren of ontleden, behalve en alleen in die mate dat een dergelijke activiteit uitdrukkelijk is toegestaan door geldende wetten niettegenstaande deze beperking.

b) Scheiding van de componenten. De Software wordt als een enkel product onder licentie gesteld. Zijn onderdelen mogen niet gescheiden worden voor gebruik op meer dan een computer

c) Huur. U mag de Software niet verhuren of leasen.

d) Software-overdracht. U mag permanent al uw rechten onder deze Overeenkomst overdragen, mits u geen kopieën achterhoudt, u alle Software overdraagt (inclusief alle onderdelen, media en geprinte materialen, enige upgrades, deze Overeenkomst, en indien van toepassing, het Authenticiteitscertificaat) en de ontvanger akkoord gaat met de algemene voorwaarden van deze Overeenkomst. Als de Software een upgrade is, moet enige overdracht alle eerdere versies van de Software bevatten.

e). Beëindiging. Zonder vooroordeel naar enig ander recht mag LC Technology deze Overeenkomst beëindigen als u de algemene voorwaarden van deze Overeenkomst niet kunt naleven. In een dergelijk geval moet u alle kopieën van de Software en al zijn onderdelen vernietigen.

3. UPGRADES. Als de software een upgrade is van een ander product, van LC Technology of een andere leverancier, mag u de Software alleen in verband met dat opgewaardeerde product gebruiken of overdragen, totdat u het opgewaardeerde product vernietigt. Als de Software een upgrade van een LC Technology-product is, mag u nu dat opgewaardeerde product alleen in overeenstemming met deze Overeenkomst gebruiken. Als de Software een upgrade van een onderdeel van een pakket van softwareprogramma's is waarvoor u een licentie heeft als een enkel product, mag de Software alleen gebruikt en overgedragen woren als onderdeel van dat enkele productpakket en mag niet worden gescheiden voor gebruik op meer dan een computer.

4. COPYRIGHT. Alle titels en copyrights in en van de Software (inclusief maar neit beperkt tot enige afbeeldingen, foto's, animaties, video, geluid, muziek, tekst en toepassingen opgenomen in de Softwere en enige kopieën van de Software) zijn eigendom van LC Technology International en zijn licentiegevers. Deze Software is beschermd door copyrightwetten en internationale verdragsbepalingen. Daarom moet u de Software als enig ander materiaal met copyright behandelen behalve dat u of a) één kopie van de Software mag maken alleen voor backup- of archiveringsdoeleinden of b) de Software op een enkele computer mag installeren mits u het origineel alleen voor backup- of archiveringsdoeleinden gebruikt. U mag het geprinte materiaal dat de Software begeleidt, niet kopiëren.

5. DUAL-MEDIA SOFTWARE. U kunt de Software in meer dan één medium ontvangen. Ondanks het type of de omvang van het medium dat u ontvangt, mag u slechts een medium gebruiken dat geschikt is voor uw enkele computer. U mag niet het andere medium op een andere computer installeren of gebruiken. U mag het andere medium niet uitlenen, verhuren, leasen of anderszins overdragen aan een andere gebruiker, tenzij als onderdeel van een permanente overdracht (zoals hierboven bepaald) van de Software.

6. U.S. GOVERNMENT BEPERKTE RECHTEN. De Software en documentatie worden geleverd met BEPERKTE RECHTEN. Gebruik, vermenigvuldiging of publicatie door de Regering is onderworpen aan restricties uiteengezet in subparagraaf (c) (1) (ii) van de Amerikaanse "Rights in Technical Data and Computer Software"-clausule op DFARS 252.227-7013 of subparagraven (c) (1) en (2) van de Amerikaanse "Commercial Computer Software - Restricted Rights" op 48 CFR 52.227-19 indien van toepassing. De producent is Software LC Technology International, Inc. 29750 US Hwy 19 North, Suite 310, Clearwater Florida, USA

Geldende wetten

U gaat akkoord dat alle zaken betreffende uw toegang tot of gebruik van producten van LC Technology International vallen onder de wetten van de staat Florida in de Verenigde Staten.U gaat akkoord en onderwerpt zichzelf hierbij aan alle exclusieve persoonlijke rechtsbevoegdheden en het rechtsgebied van de rechtbanken van Pinellas County te Florida en het United States District Court for the Middle District of Florida, met betrekking tot dergelijke zaken.

BEPERKTE GARANTIE:

De licentiegever garandeert slechts voor uw voordeel voor een periode van 90 dagen vanaf de ingangsdatum van deze Licentie-overeenkomst (hierna te noemen 'Garantieperiode') dat de Programmadiskettes of CD-ROM die de Software bevatten, vrij zijn van defecten in materiaal en werkmanschap.

GEEN ANDERE GARANTIES. TOT HET MAXIMALE BEREIK TOEGESTAAN DOOR GELDENDE WETTEN, ZIJN LC Technology International, Inc EN ZIJN LEVERANCIERS NIET AANSPRAKELIJK VOOR ANDERE GARANTIES, ZOWEL UITGEDRUKT ALS BEDOELD, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT BEDOELDE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN TOEPASSELIJKHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, MET BETREKKING TOT DE SOFTWARE. DEZE BEPERKTE GARANTIE GEEFT U SPECIALE WETTELIJKE RECHTEN. U KUNT ANDERE HEBBEN DIE VERSCHILLEN VAN STAAT/RECHTSGEBIED TOT STAAT/RECHTSGEBIED.

GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR DAARUIT VOORTVLOEIENDE SCHADE. TOT HET MAXIMALE BEREIK TOEGESTAAN DOOR GELDENDE WETTEN, ZIJN LC TECHNOLOGY INTERNATIONAL INC. OF ZIJN LEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIG SPECIALE, INCIDENTELE, INDIRECTE OF DAARUIT VOORTVLOEIENDE SCHADE (INCLUSIEF ZONDER BEPERKTING SCHADE DOOR VERLIES VAN BEDRIJFSVOORDEEL, BEDRIJFSONDERBREKING, VERLIES VAN BEDRIJFSINFORMATIE, OF ENIG ANDERE GELDELIJKE VERLIEZEN), RESULTERENDE UIT HET GEBRUIK VAN OF ONBEKWAAMHEID IN HET GEBRUIK VAN DE SOFTWARE, ZELFS ALS LC Technology WERD GEADVISEERD OVER DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE. OMDAT SOMMIGE STATEN EN RECHTSGEBIEDEN DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID VOOR RESULTERENDE OF INCIDENTELE SCHADE NIET TOESTAAN, KAN DE BOVENSTAANDE BEPERKING NIET OP U VAN TOEPASSING ZIJN.

REDRES VOOR KLANTEN. De totale aansprakelijkheid van LC Technology International, Inc. en zijn licentiegevers en uw exclusieve redres is naar mening van LC Technology of a) terugstorting van de betaalde prijs, of b) reparatie of vervanging van de software of de hardware dat niet overeenkomt met de Beperkte Garantie van LC Technology en welke is geretourneerd aan LC Technology met een kopie van uw ontvangst. Deze Beperkte Garantie is ongeldig als het falen van de Software het resultaat is van een ongeluk, misbruik of verkeerde toepassing. Enige vervangingssoftware zal voor de resterende tijd van de originele garantieperiode of dertig (30) dagen, welke langer is, onder de garantie vallen.

Digital Media Doctor™ - Copyright © 2013 LC Technology International, Inc. All rights reserved.
Microsoft and Windows are trademarks of Microsoft Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners.