facebook temp страна | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

temp страна

Оваа страница ќе открие вашиот прелистувач јазик во 12 јазици и прикажување во кои соодветниот јазик.
Ако вашиот мајчин јазик не е прикажана, кликнете на вашиот јазик подолу, за да ја отворите оваа страница во наведениот јазик.

    АнглискиЈапонскифранцускатаШпански
    германскиКинескиКорејаиталијански 
    хебрејскиРусијаарапски јазикПортугалски 


 

Ако сте ја добиле на забава со вашиот SanDisk® SanDisk® SSD диск за слободна 1 година активирање на RescuePRO Делукс за SSD, Ве молиме следете ги упатствата подолу за да го симнете на вашиот бесплатен 1 година активирање изградба на RescuePRO® Делукс за SSD софтвер:
1. Подолу ве молиме изберете што забава ќе ја добиете со SanDisk SSD.
>>>>Совет: Вашиот талон ќе каже RescuePRO® Делукс за SSD.
Овој софтвер е за SSD е (Цврста состојба дискови).
За флеш медиумите, како што се SD картички, microSD картички, USB драјвови, изберете RescuePRO® Стандард или Делукс RescuePRO® на врвот на оваа страница.
2. Ве молиме изберете една од копчињата подолу за вашата избрана забава која одговара на вашиот оперативен систем.
3. Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за вашите инструкции за добивање на код за активирање користење на вашиот сериски број RPSSD.
RescuePRO® Делукс за SSD
За цврста состојба дискови

софтвер за Windows Macintosh софтвер
Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред