facebook Temp Page | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Temp Page

Kjo faqe do të zbuluar gjuhën e shfletuesit tuaj në 12 gjuhë dhe ekranit në atë gjuhë përkatëse.
Nëse gjuha juaj nuk shfaqet, kliko gjuhën tuaj më poshtë për të hapur këtë faqe në gjuhën listuara.

    anglishtjaponezfrëngjishtSpanjisht
    gjermanishtkinezkoreanitalian 
    hebraikrusishtarabportugalisht 


 

Nëse keni marrë një kupon me tuaj SanDisk® SanDisk® SSD makinë për një të lirë 1 aktivizimi viti i RescuePRO Deluxe për SSD, Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë për shkarko tuaj të lirë 1-vjeçare aktivizimi ndërtuar e RescuePRO® Deluxe për software SSD:
1. Më poshtë ju lutem zgjidhni se cili kupon keni marrë me SanDisk SSD tuaj.
>>>>aluzion: kupon juaj do të thonë RescuePRO® Deluxe për SSD.
Ky software është për SSD-së (Solid State Drives).
Për mediat flash, të tilla si karta SD, kartat microSD, USB drives, zgjidhni RescuePRO® Standard apo RescuePRO® Deluxe në krye të kësaj faqe.
2. Ju lutemi zgjidhni një nga butonat më poshtë kupon tuaj të zgjedhur që korrespondon me sistemin tuaj operativ.
3. Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzimet tuaja në marrjen e një kod aktivizimi përdorur RPSSD numrin serial.
RescuePRO® Deluxe për SSD
Për disqet të forta shtetërore

Windows Software Macintosh Software
të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital