facebook temp Page | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

temp Page

Kaca ieu bakal ngadeteksi basa panyungsi anjeun dina 12 basa jeung tampilan dina éta basa masing-masing.
Mun basa teu ditampilkeun, klik basa di handap pikeun muka kaca ieu dina basa didaptarkeun.

    InggrisJepangPerancisSpanyol
    JermanCinaKoréaItalia 
    IbraniRusiaArabPortugis 






 

Lamun narima Kupon kalayan anjeun SanDisk® SanDisk® SSD drive pikeun bébas 1 aktivasina taun RescuePRO DELUXE pikeun SSD, punten turutan arah handap pikeun ngundeur haratis anjeun 1-taun aktivasina ngawangun sahiji RescuePRO® DELUXE pikeun software SSD:
1. Handap sumangga milih mana Kupon anjeun nampi kalayan anjeun SanDisk SSD.
>>>>pitunjuk: Kupon anjeun bakal nyebutkeun RescuePRO® DELUXE pikeun SSD.
software Ieu keur SSD urang (Padet Propinsi drive).
Media flash, kayaning kartu SD, kartu microSD, USB drive, milih RescuePRO® Standar atanapi RescuePRO® DELUXE di luhur kaca ieu.
2. Mangga pilih salah sahiji tombol di handap Kupon dipilih anjeun nu pakait jeung sistem operasi Anjeun.
3. Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah anjeun dina meunangkeun hiji kode aktivasi ngagunakeun angka serial RPSSD Anjeun.
RescuePRO® DELUXE pikeun SSD
Pikeun padet Propinsi drive

Windows Software Macintosh Software




DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun