facebook Western Digital® FILERECOVERY® të Windows | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Western Digital® FILERECOVERY® të Windows

Mirë se vini në Western Digital® External Drive Owners!

Për të marrë të lirë tuaj, licencë një vit në Data Recovery Utility Western Digital® FILERECOVERY®, ju lutemi të plotësoni formularin e shkurtër më poshtë. Pas paraqitjes formë, ju do të jepet një lidhje për të shkarkuar software tuaj.

FILERECOVERY® WD® EDICIONI

Western Digital FILERECOVERY PC

  • Ex.: WDXXXX - Ky numër do të jetë në fund të kutisë drive tuaj erdhi në (ajo do të thonë Numri Modeli), dhe është gjithashtu në underside e drive tuaj. Shih imazhin më poshtë për referencë.
  • Ju lutem shkruani një adresë të vlefshme e-mail.
  • Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.

 

Këtu është një shembull i etiketës në pajisjen tuaj.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital