Om DMD

Konfiguration

Test

Rapporter

Kontakt

Digital Media Doctor™ Rapporter

Når du har testet med Digital Media Doctor™, kan du vise, printe og gemme rapportdata fra tests ved at klikke Rapporter’ I værktøjslinien.

Rapporten giver dig informationer om dårlige sektorer, læse- og skrivehastighed, såvel som om mediets overførselshastighed og hurtighed.

Description: C:\Users\dhoegler\Desktop\DMD-help\help\images\select-report.jpg

Rapporten viser dig mediets specifikationer, såsom kapacitet og tilgængelig plads, drevets navn (hvis det findes), og en fejlstatus testforløbet. Hvis en test afbrydes, vil resultet vise at testen var afbrudt af brugeren. Du kan printe eller gemme rapporten til senere, ved at klikke på print-knappen eller gem-knappen.

Når du fjerner rapporten, fjerner du også den komplette eller afbrudte test som blev brugt til at generere rapporten.

Du kan også se kortets gennemsnitlige IO-hastighed, og hvordan den forholder sig til mediets X-faktor og overførselshastighed. Se skemaet herunder for yderligere information.

Description: C:\Users\dhoegler\Desktop\DMD-help\help\images\report-screen1.jpg

Hvad står “X” for? Hvor hurtigt er mit medie?

Konventionen for angivelse af overførselshastighed refererer til enhedens maksimale hastighed for overførsel af data. Angivelsen svarer til den for cd-rom drev. The oprindelige angivelse cd-rom hastighed var baseret overførselshastigheden af en musik-cd, dvs. 150kB i sekundet. Et single-speed (1x) cd drev havde en maksimal overførselshastighed 150kB/sek.

Jo større X-faktoren er, jo hurtigere er enhedens maksimale overførselshastighed. En “2X” enhed vil således have en maksimal overførselshastighed 300kB/sek. Denne tabel viser den tilnærmede kB/s hastighed and den tilhørende X-faktor.

På flash hukommelsesenheder overstiger læsehastigheden som regel skrivehastigheden.

Description: C:\Users\dhoegler\Desktop\DMD-help\help\images\chart.jpg

Digital Media Doctor™ - Copyright © 2013 LC Technology International, Inc. Alle rettigheder forbeholdt.
Microsoft og Windows er varemærker tilhørende Microsoft Corporation. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.