Noin

Asetukset

Testaus

Raportointi

Kontakti

Digital Media Doctor™ asetukset

Kun käynnistät Digital Media Doctor™ ohjelman ensimmäistä kertaa, oletusasetukset näkyvät sekä fyysisessä että loogisessa laitteissa.

Asetuksia voidaan muuttaa klikkaamalla Options kuvaketta työkalupalkissa.

Options näyttö antaa sinun muuttaa asetettu kieli. Voit myös muuttaa asemaa näyttäviä parametreja, fyysisiä, loogisia tai molempia.

Digital Media Doctor™ - Copyright © 2013 LC Technology International, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Microsoft ja Windows Microsoft Corporation tuotemerkkejä. Kaikki muut tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta.