Om

Konfiguration

Tester

Rapporter

Kontakt

Digital Media Doctor™ Rapporter

När du avslutar ett test med Digital Media Doctor™, kan du se, skriva ut eller spara rapportinformationen från testet genom att klicka på Rapport i verktygsfältet.

Rapporten ger information om dåliga block, läs och skriv hastigheter, samt även informationsöverföringshastigheten på ditt media.

I rapporten visas du specifikationer på mediat, så som kapacitet och tillgång till utrymme, volymetikett ( när det är tillämpligt), och felmeddelandena från testet som utförts. Om ett test avbryts, kommer testet visas som avbrutet av användaren. Du kan skriva ut eller spara rapporten för senare användning genom att klicka på skriv ut- eller sparaknappen.

Att rensa rapporten kommer också att rensa det avslutade eller avbrutna test som använder för att generera rapporten.

Du kommer också se mediet IO på kortet och hur det relaterar till X-faktorn eller hastigheten för mediat. Se diagrammet nedan för mer information.

Vad står X:et för? Hur snabbt är mitt media?

Den uppmätta hastigheten som anger konventionen refererar till den maximala informationsöverföringshastigheten för den enheten.  Denna gradering är liknande den som är för CD-ROM-enheter. Graderingen för originalCD-ROM-hastigheten baserade sig på överföringshastigheten för en ljudCD, d.v.s. 150 KB/sek. En singelhastighets (1x) CD-enhet hade en maximal överföringsgrad av 150KB/sek.

Ju större X-faktorn var, ju snabbare maxhastighet för överföring för enheten. En "2x"-enhet kunde ha ett maxöverföringshastighet på 300KB/sek.  Denna tabell visar den ungefärliga KBS-hastigheten och den tillhörande X-faktorn.
Med Flash-lagringsmediaenheter kommer läshastigheten oftast överstiga skrivhastigheten.

Digital Media Doctor™ - Copyright © 2013 LC Technology International, Inc. Alla rättigheter reserverade.
Microsoft och Windows är märken från Microsoft Corporation. Alla andra märken ägs av respektive ägare.